הזמר והיוצר, יוני גנוט משחרר סינגל קליפ חדש ואחרון, מתוך אלבומו "דבר אלי באדמית".
ההפתעה בקליפ "יום אחד", היא הופעת אורח קצרה של ינון מגל ושמעון ריקלין מתכניתם בערוץ 20.
"השיר הזה חיכה הרבה שנים לצאת לאוויר העולם. (נכתב ברובו בעידן "בין השמשות") הוא נושא מסר פשוט אך מורכב שהרגשתי צורך לדייק אותו לעצמי, לעולם."
עוד הוסיף גנוט: "השיר נולד מתהייה על המקום של החלומות בחיינו. האם הם אמורים להתגשם? ואם כן, האם זה קורה כמו שאנחנו מדמיינים או רוצים?? ובכלל מה היחס בין הגאולה הפרטית לגאולה הכללית?"
גנוט חשף את החיבור האישי שלו לשיר "פעם חייתי במרוץ להגשמת חלומות… כשכל החברים נסעו לחפש את עצמם או סתם לעשות חיים, אני חסכתי לעוד סינגל, עוד אלבום.
ואז התחתנתי ישתבח שמו וזה נהיה עוד יותר מסובך, אבל אז גם החלומות לאט לאט התיישרו, התיישבו, בחלקם התחלפו.
כמה תיקונים כולנו עוברים בניסיון לדייק את השליחות שלנו.אל מול מדדים "אובייקטיבים" כאלו ואחרים, אל מול מה שמשתקף אלינו ממסכים שונים ומשונים אז שיהיה לנו ב"הצלחה! ושאף פעם לא נשכח ש"יום אחד…"
מה דעתך בנושא?
1 תגובות
0 דיונים
גם אייל נידורף שם
וגם בית הספר לנבואה,חבל שהם לא מוזכרים באתר סרוגים הם גם דמויות מוכרות
15:53 25.06.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר