חדש: כך וואטסאפ תוודא שלא תשלחו תמונות מביכות

בוואטסאפ הוציאו עדכון חדש שיוודא שלא תשלחו תמונות בטעות לאדם הלא נכון- ובכך חוסך את מחיקת ההודעה המביכה. אם עד כה מסך שליחת התמונה בוואטסאפ הציג רק תמונה קטנה של איש הקשר, כעת גם שמו יופיע באופן בולט

חדש: כך וואטסאפ תוודא שלא תשלחו תמונות מביכות
  (צילום: שאטרסטוק)

לאחר שאפשרות מחיקת ההודעות בוואטסאפ הפכה לפופולרית במיוחד וסייעה למנוע מקרים מביכים שבהם הודעה נשלחה בטעות לאדם הלא נכון, כעת אפליקציית המסרים ממשיכה לפעול כדי למנוע טעויות ביעד. הפעם, תכונה חדשה שהתווספה לגרסת הבטא של האפליקציה לאנדרואיד נועדה לחסוך את הצורך למחוק תמונות שנשלחו- בכך שתמנע מלכחתחילה את שליחתה לאדם הלא נכון.

על פי הדיווח של אתר WabetaInfo, הפונקציה החדשה נועדה לצמצם את הסיכון שתמונה תישלח לאיש קשר בלתי מתוכנן. עד היום, מסך שליחת התמונות בוואטסאפ מציג רק את תמונת הפרופיל של איש הקשר (אם בכלל יש לו תמונה כזו), המופיע בעיגול קטן בפינת המסך העליונה. כעת, העדכון החדש יציג בבירור גם את השם של איש הקשר- כך שתוכלו לוודא בקלות שאתם לא שולחים את התמונה שלכם בחוף הים לבוס בעבודה כשתכננתם לשלוח לחבר הקרוב.

כאמור, בשלב הזה האפשרות נמצאת רק בגרסת הבטא של גרסת האנדרואיד לוואטסאפ- אך סביר מאד להניח שהוא יגיע בקרוב גם לגרסה הרשמית ויופץ בעדכון לאפליקציה בחנות של גוגל. משתמשי האייפון לא יצטרכו את הצגת השם, מכיוון שמערכת ההפעלה iOS מוסיפה באופן אוטומטי את שם הנמען מעל המסך הרגיל של האפליקציה.

תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו