חדשות פוליטי מדיני

ח"כ משה ארבל בשומרון: "ההתיישבות – הלב שלנו"

ח"כ משה ארבל מש"ס ערך סיור בשומרון יחד עם יו"ר המועצה האזורית יוסי דגן וקרא לפעול נגד "גורמים עוינים בישראל שמבקשים להחרים את ההתיישבות ביהודה ושומרון". לדבריו: "הוכח לכולם שההתיישבות היא הלב של ישראל"

ח"כ ארבל ויועצי השר דרעי עם ראש מועצת שומרון יוסי דגן באדיבות המצלם, ללא קרדיט) (באדיבות המצלם, ללא קרדיט)

ח"כ משה ארבל (ש"ס) ערך היום (שלישי) סיור עומק ברחבי המועצה האזורית שומרון יחד עם ראש המועצה האזורית יוסי דגן, לסיור נלוו גם יועצי שר הפנים אריה דרעי – יוני משריקי וישראל אוזן.

במהלך הסיור שמע ח"כ ארבל על הצרכים של תושבי המועצה ביישובי גב ההר, בדגש על צרכי הביטחון הייחודיים לישובים אלו ובמערך החירום והשירותים החברתיים של המועצה האזורית שומרון ליישובי גב ההר הממוקמים סמוך להר ברכה.

WhatsApp Video 2019-06-18 at 22.41.35
WhatsApp Video 2019-06-18 at 22.41.35| צילום: ח"כ ארבל בשומרון (באדיבות המצלם, ללא קרדיט)

ח"כ ארבל התייחס לנושא רשת המזון מקדונלדס ואמר כי "יש לפעול להחלת החוק למניעת פגיעה במדינת ישראל באמצעות חרם לא רק על ארגוני BDS בחו"ל אלא גם כנגד גורמים עויינים בישראל שמבקשים להחרים את ההתיישבות ביהודה ושומרון. הוכח לכולם שההתיישבות היא הלב של ישראל"

ארבל ויועצי דרעי עם יוסי דגן. צילום: באדיבות המצלם, ללא קרדיט

ראש המועצה האזורית שומרון הודה לח"כ ארבל על ההירתמות למען ההתיישבות ביו"ש וציין כי הצעת החוק הראשונה שהוגשה על ידי ח"כ ארבל המבקשת לקבוע כי על מתקני הצבא והממשלה ביו"ש לשלם ארנונה היא הצעה צודקת ונכונה ואף ציין את השר דרעי כמי שנרתם בכל מאודו למען השומרון בפרט וההתיישבות ביהודה ושומרון בכלל.

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

4 תגובות
4
זרזיר ועורב
19.06.19

מפלגת המשתמטים חוברת למפלגת הכהניסטים הצד השווה - זוללים כספי ציבור על חשבון עם ישראל

הצטרפו אלינו