מאסיה באהבה: מתכון קל ומהיר לארוחת נודלס

מחפשים רעיון קליל ומהיר לארוחה? מתכון למוקפץ נודלס עם עוף וברוקולי ברוטב חמאת בוטנים יסדר לכם ארוחה ממש כמו במסעדה בכמה דקות הכנה

מאסיה באהבה: מתכון קל ומהיר לארוחת נודלס
  (צילום: שני הלוי/מאסטר שף)

מוקפץ לנודלס ברוטב חמאת בוטנים

מחפשים רעיון קליל ומהיר לארוחה? מתכון למוקפץ נודלס עם עוף וברוקולי ברוטב חמאת בוטנים יסדר לכם ארוחה ממש כמו במסעדה בכמה דקות הכנה

מצרכים:
רוטב חמאת בוטנים:
1 פחית (400 מ"ל) קרם קוקוס
3 כפות חמאת בוטנים חלקה, רכה
3 כפות רוטב סויה
מוקפץ:
1/2 שקית נודלס
2-3 כפות שמן
1 חזה עוף שלם, חתוך לרצועות
3 כפות קורנפלור
1/2 ברוקולי, מפורק לפרחים קטנים
להגשה:
שומשום

אופן ההכנה:
1. מכינים את הרוטב: שמים בקערה את כל המרכיבים וטורפים היטב עד שמתקבלת תערובת אחידה בלי גושים.

2. מבשלים את הנודלס לפי הוראות היצרן, מסננים ושומרים בצד.

3. ממלאים קערה גדולה במים רותחים וחולטים את פרחי הברוקולי כ-5 דקות. מסננים.

4. מחממים את השמן במחבת עמוקה או ווק. מערבבים את רצועות העוף עם הקורנפלור עד לציפוי אחיד מכל הצדדים ומוסיפים למחבת. מטגנים תוך כדי ערבוב בערך דקה, עד שהעוף משנה את צבעו.

5. מוסיפים את הברוקולי והנודלס ומערבבים.

6. מוסיפים את הרוטב למחבת וממשיכים להקפיץ. טועמים ומתקנים את התיבול, מפזרים את השומשום ומגישים.

בתאבון!

=====================

המתכון באדיבות המותג 'מאסטר שף'

תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו