יהדות

ערב לימוד לקראת שבועות בביהמ"ד ע"ש הרב וישליצקי

ערב לימוד לקראת חג השבועות בבית מדרש בקריית מלאכי הנקרא על שם הרב אלישע וישליצקי בהשתתפות בני המשפחה, סגן ראש העיר קרית מלאכי, הרב חיים דרוקמן ועוד אישי ציבור

ערב לימוד לקראת שבועות בביהמ"ד ע"ש הרב וישליצקי
צילום: באדיבות המצלם

ערב לימוד לקראת חג מתן תורה התקיים השבוע לקראת חג השבועות בבית המדרש הקהילתי על שם הרב אלישע וישליצקי זצ"ל.

בית המדרש ע"ש הרב וישליצקי נמצא במרכז נחלת אשר בשכונת כרמי הנדיב בקרית מלאכי, ובאותו ערב הכריזו על קריאת ביהמ"ד על שמו.

כיבדו בנוכחותם: הרב חיים דרוקמן, הרב שלום וסרטייל – יו"ר ציפחה אינטרנשיונל מיזמי השכונה, הרב שמעון כהן – ראש מוסדות בית מוריה באר שבע, הרב אשר בנימיני – ראש הגרעין התורני מרכז נריה, שמעון חזן – סגן ראש העיר. ובני משפחת הרב וישליצקי.

אופיר חיים מנכ"ל הגרעין התורני בקרית מלאכי מסר: "ברוך ה' יש הרבה תורה בקריית מלאכי, אבל את התורה של הביחד בבית המדרש הקה

ילתי דחף הרב אלישע בחיבה יתירה".

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

תגובות

1
1
מה לו ולציונות הדתית
05.06.19

היה ישר. לא שוחד מרמה והפרת אמונים. מה לציונו מה לו ולציונות הדתית של היום.. הוא לא תמך בשחיתות להנהגת עם ישראל. בטוח. הוא היה ישר. היכרתי אותו.