מוזיקה

מירי רגב מגיבה לאמירתו הקשה של אפרים שמיר

שרת התרבות והספורט, חה"כ מירי רגב, הגיבה בחריפות לאמירתו הקשה של הזמר והיוצר אפרים שמיר, כלפי אשת ראש הממשלה: "אם אמירה כזו הייתה על מישהי מהשמאל, כבר מזמן הייתה נפתחת חקירה פלילית"

מירי רגב מגיבה לאמירתו הקשה של אפרים שמיר
צילום: (צילום: סרוגים)

האמירה הקשה של שמיר בת 3 המילים, עוררה סערה עצומה ברשת. לאחר שרעיית נשיא המדינה, נחמה ריבלין הלכה היום (שלישי) לעולמה,הזמר והיוצר אפרים שמיר, פרסם בעמוד הפייסבוק שלו: "למה לא שרה".

שרת התרבות והספורט, חה"כ מירי רגב, הגיבה בחריפות לאמירתו הקשה כלפי אשת ראש הממשלה ומסרה: "דבריו של אפרים שמיר מבחילים.

אמנם מדובר באדם שכבר התבטא בעבר בהתבטאויות שערורייתיות אבל הפעם זו כבר ממש חציית קו אדום, שמסיתה כנגד רעיית ראש הממשלה. אני בטוחה שלו אמירה כזו הייתה נאמרת כלפי מישהי מהשמאל, כבר מזמן הייתה נפתחת חקירה פלילית."

השרה לשוויון חברתי גילה גמליאל התייחסה לדבריו הקשים: "אפרים שמיר שובר שיאים של שפל. מנסה לפלס את דרכו לתודעה הציבורית תוך ניצול זכרה של נחמה ז״ל והפצת דברי שנאה והסתה נגד הגברת נתניהו. אמן אגדי לשעבר שהפך לגזען מסית בהווה. מביך ומביש".

מטעם מפלגת הליכוד נמסר בתגובה: "תנועת הליכוד מביעה זעזוע עמוק מאמירתו של אפרים שמיר. דבריו המקוממים ראויים לכל גינוי."

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הניתוחים, הפרשנויות והסיפורים החמים, מוגשים בצורה מעמיקה וממוקדת ישר למייל

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

תגובות

106
69
נועם
04.06.19

תחי הגברת הראשונה שרה נתניהו עד120 רוב העם מכבד אותה

1
איתי
04.06.19

הצד השני שטויות, שרה עברה כבר כל כך הרבה גבולות שאמירה אחת שכולם חשבו בלב לא מזיזה לאף אחד

2
משה ק.
05.06.19

רוב ? רוב העם מטומטם ולכן מכבד אותה

3
עדי
04.06.19

איכס איכססססססס

4
עידו 2
05.06.19

''שמיר'' בגימטריה: ''זה מלאך מות'' מלאך המוות יטפל בו במקום בשרה.

5
רחלי
05.06.19

יאללה יאללה, השטות שאמר ילדותית ומבחילה אבל מירי רגב מבחילה לא פחות . איך היא קופצת על כל שטות. מה קשור חקירה פלילית, על מה? איזה הסתה, קשקשנית. סתם קילל, טיפש , ילדותי אבל לא עבריין ולא הסית בדבריו

6
מרק
05.06.19

היא לא, בשום הגדרה, הגברת הראשונה: היא נכון להיום במקום השני אחרי אשתו של יו"ר הכנסת.

68
עומר
04.06.19

לפלס את דרכו לתודעה הציבורית?!? שמיר איש רב זכויות, שאין צורך להציגו לציבור. מי זו בדיוק גילה גמליאל ומה היא עשתה בדיוק, פרט לשהייה ממושכת בתודעת הציבור?

1
א
04.06.19

סתם צחק שמיר הוא אדם שנון וסרקסטי. זה חלק מהאישיות שלו, גם כאומן, למי שמכיר תתכסטים של כוורת. סתם צחק, לא צריך לעשות מזה עניין.. מה הביג דיל?

2
ישראלה
05.06.19

סתם צחק... נקווה שצוחק מי שצוחק אחרון... דוחה ומבחיל חסר טקט יוצר שנס ליחו

67
ציון כהן
04.06.19

לא שמיר ולא,,,קוסברה,, זאת הסתה לשמה,, במסר שפל ביותר ,,,ראוי לגינוי מכל הקשת הפוליטית ומהעם ,,,עם כל הכבוד לא כל מפורסם יכול לפרסם הסתה וגזענות בשפלות כזו,,,זה מעורר תיעוב, תבלע את דבריך בחזרה ותתבייש...איש מגעיל,,,אפריים.

1
משה
05.06.19

כנראה אתה לא יודע מה זה הסתה כי זה לא זה. מה שיש פה זו סתם אמירה בטעם רע, שלצערך לא אתה קובע עבור אחרים האם לגנות. במקרה הזה דווקא בגלל הטעם רע האמירה המשפילה דווקא במקום.