קל וטעים: מתכון לארוחה מ-5 מרכיבים

"משה בתיבה", המאפה המוכר עם הנקניקייה מקבל שדרוג מיוחד וטעים שתשמחו לאמץ לארוחה עם המשפחה או כסתם נשנוש מהנה לאמצע היום- בתאבון

קל וטעים: מתכון לארוחה מ-5 מרכיבים
  ( צילום שני הלוי)

מתכון למשה בתיבה משודרג 

"משה בתיבה", המאפה המוכר עם הנקניקייה מקבל שדרוג מיוחד וטעים שתשמחו לאמץ לארוחה עם המשפחה או כסתם נשנוש מהנה לאמצע היום- בתאבון

מצרכים:

1 חבילה בצק עלים
24 נקניקיות מיני
2 כפות חרדל דיז'ון (לא חובה)
1/4 כוס מיונז

לציפוי:
1 ביצה
שומשום
שומשום שחור (לא חובה)

אופן הכנה:

1. מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.

2. משטחים את הבצק על משטח העבודה ובעזרת גלגלת פיצה חותכים ל-2 ריבועים. חותכים כל ריבוע ל-2 חלקים, וכל חלק באלכסון ל-2 משולשים. סה"כ מתקבלים 8 משולשים גדולים. חותכים כל משולש גדול ל-3 משולשים דקים.

(צילום: שני לוי/ מאסטר שף)

3. מברישים את משולשי הבצק בחרדל ומיונז, מניחים בקצה הרחב חתיכת נקניקייה ומגלגלים אותה בבצק.

4. מסדרים את הנקניקיות העטופות על גבי התבנית בעיגול, מברישים את המאפה בביצה טרופה, מפזרים מעל את שני סוגי השומשום ואופים בין 15 ל-20 דקות, או עד להזהבה יפה.

5. מגישים עם ספייסי מיונז או רוטב צ'ילי בקערה שבמרכז המאפה.

בתאבון!

==============

המתכון באדיבות המותג 'מאסטר שף'

 

תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו
תגובה אחת מיין לפי
1
אני מוחה על כבודו של משה רבינו
ניסים | 04-06-2019 21:54
זה לא ראוי