חדשות

צחי הנגבי קרא לממשלת אחדות, הליכוד: "על דעתו"

השר צחי הנגבי קרא לממשלת אחדות של הליכוד עם יו"ר כחול לבן בני גנץ, וטען כי "אין לו ספק שנתניהו יסכים למהלך". הליכוד התנער מדבריו: "נאמרו על דעתו, רוצים להקים ממשלת ימין חזקה"

צחי הנגבי קרא לממשלת אחדות, הליכוד: "על דעתו"
צילום: הנגבי (קרדיט: צילום מסך מתוך ערוץ 12)

השר צחי הנגבי קרא הערב (שבת) בערוץ 12 לממשלת אחדות של הליכוד עם יו"ר כחול לבן בני גנץ. הליכוד התנער מדבריו: "נאמרו על דעתו".

בהודעה שהוציאו לאחר מכן נאמר כי "הליכוד וראש הממשלה רוצים להקים ממשלת ימין חזקה בהובלת ליכוד גדול ובהנהגת נתניהו, כפי שהעם בחר".

צחי הנגבי ממשלת אחדות
צחי הנגבי ממשלת אחדות| צילום: צחי הנגבי על ממשלת אחדות (קרדיט: ערוץ 12)

ב"פגוש את העיתונות" הוא הוסיף כי אין לו ספק שנתניהו יסכים למהלך: "לדעתי אין ספק". הנגבי קרא לגנץ לעשות "סוויץ". "שיגיד בבחירות הבאות 'אני רוצה להתחזק, אבל אני אהיה מוכן לשבת בממשלה עם נתניהו'. תהיה לנו ממשלת אחדות עם הישגים מרשימים", הוא טען.

על הקמפיין שעשו בליכוד נגד גנץ, אותו כינו 'שמאל. חלש', אמר: "אמרנו שהוא שמאל חלש, אבל לא פסלנו ישיבה איתו, הם פסלו את ביבי כי הם חשבו שזה יגרום לתחלופה בתוך הליכוד. הם לא הבינו את הנשמה של הליכוד – הליכוד לא מדיח את מנהיגיו. אם היינו עושים את זה, היינו יורקים בפניהם של שני מיליון אנשים שרוצים את ביבי, לא אותי, לא את יולי אדלשטיין".

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

תגובות

6
4
צוללת
02.06.19

בלי שוחד מרמה והפרת אמונים ומכירת צוללת לאויב בלי שחיתות ושפלות. בחסות מתנחלים.