אסון המנוף ביבנה: הזמין תור לרופא שיניים וניצל - סרוגים

אסון המנוף ביבנה: הזמין תור לרופא שיניים וניצל

נתנאל בוכניק, עובד בחברת המנופים שאחד ממנופיה קרס אתמול (ראשון) באתר הבנייה ביבנה, ניצל הודות תור לרופא שיניים אותו קבע מבעוד מועד: "לא אחזור לשם יותר"

חדשות סרוגים
אסון המנוף ביבנה: הזמין תור לרופא שיניים וניצל
  (צילום: פלאש90)

אסון המנוף ביבנה.

נתנאל בוכניק, עובד בחברת המנופים שאחד ממנופיה קרס אתמול (ראשון) באתר הבנייה ביבנה, ניצל הודות תור לרופא שיניים אותו קבע מבעוד מועד.

בשיחה עם 'ישראל היום' הוא מספר: "בכל בוקר היינו יוצאים יחד לעבודה – אני, בן וגיל. אתמול לקחתי חופש כי היה לי טיפול שיניים, למרות שלחצו עליי לבוא לעבודה. ניצלתי".

נתנאל היה חברו הטוב של בן דקלו שנהרג באירוע והוא זה שלמעשה צירף אותו לעבודה: "בן היה בחיל הים. השתחרר לפני 7 חודשים. אחרי שהשתחרר הכנסתי אותו לעבוד איתי בתחום המנופים. מבחינתי איבדתי סוג של משפחה. אני בטראומה שאולי תלווה אותי כל החיים. איבדתי חבר ובעל בית. שני אנשים יקרים".

הוא מספר על החבר שאיבד: "בן רצה להיות משיט ספינות. החלומות שלו היו לטרוף את העולם. לא לעצור. הוא רצה להקים משפחה עם 12 ילדים כי רוב חייו חי לבד עם אמא. אנחנו היינו חברי ילדות מהבית ספר והשכונה בפרדס חנה".

על התאונה אתמול אומר נתנאל: "בן לא חשש מענייני בטיחות. זה היה א'-ב' אצלנו כל נושא הבטיחות עם ריתמות וכו'. לא יודע מה בדיוק קרה שם אתמול. מבחינתי אין לזה סיבות מוצדקות. לא יודע אם עברו נהלי בטיחות בכניסה לאתר ומה עשה קצין הבטיחות של האתר".

"אתמול, ישר כששמעתי על האירוע, ישר נסעתי לאתר. אני יכול להגיד שלא אחזור לתחום הזה למרות האדרנלין והחוויה. זה תחום שאין להישאר בו. או שאתה נפצע קשה או שנהרגת. זה לא שווה את הכסף ולא התחום".

מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו