גיל חזאזי הוא אחד ההרוגים באסון המנוף: "אבא למופת"
גיל חזאזי בן 51 מחדרה, הוא אחד מהארבעה שנהרגו באסון המנוף ביבנה. הוא הותיר אחריו אישה ושלוש בנות: "היה אבא שנתן את הנשמה לבנות שלו"

גיל חזאזי בן 51 מחדרה, הוא אחד מהארבעה שנהרגו הבוקר (ראשון) באסון המנוף ביבנה. הוא הותיר אחריו אישה- גילה-, ושלוש בנות- לידר, עדן ומוריה. הלוויתו תיערך מחר.
חבריו ובני משפחתו מתעקשים לעכל את גודל האסון. אילן קנשתי, גיסו סיפר לאתר ynet כי הוא התבשר על מותו של גיל בסביבות השעה 10:30. "קיבלנו את ההודעה מהמשטרה. קציני משטרה הגיעו ומסרו לנו את ההודעה הקשה. הגופה כרגע במכון המשפטי ואנחנו לא יודעים להגיד כלום מעבר לכך".
קנשתי סיפר כי גיל היה חובב אופנועים ואהב את העבודה שלו. "רק בשבוע שעבר דיברתי איתו. הם היו אמורים לבקר אותנו אתמול ולהביא לנו עוגת יום הולדת לאחיינית שלי וזה לא יצא לפועל. אנחנו עדיין מחכים לקבל יותר פרטים. גיל היה אבא שנתן את הנשמה לבנות שלו ולאחותי. הוא דאג לה לכל אורך הדרך ותמך בה".
אחד מחבריו של גיל סיפר אף הוא לאתר ynet כי בעבר פתח חנות למכירת אופנועים, אך העסק לא הצליח. "הוא סגר את החנות וחזר לעבוד במנופים. זה פשוט אסון. בן אדם הולך בבוקר לעבודה ולא חוזר. ארבעה אנשים נהרגו סתם".
שכנו של גיל סיפר כי רק אתמול השניים בילו ביחד: "הוא אמר לי להכין קפה ושהוא בא עם עוגה. ישבנו כמה שעות והוא ביקש ממני סליחה על כך ששאל אותי למה אני לא מגיע לבית הכנסת של הבניין. זה כאילו הוא בא להיפרד ממני, ורק עכשיו אני מבין את ההקשר. הוא היה איש משכמו ומעלה. איש משפחה למופת. פשוט אסון גדול".
מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו