חדשות רדיו

העיתונאי בן כספית הפסיד בהתערבות ועלה להר הבית

לפני הבחירות התערבו השניים, המשדרים יחד ב103 FM, העיתונאי בן כספית וחבר הכנסת לשעבר פרופ' אריה אלדד "בן כספית הוא איש כבוד. התערבות צריך לכבד"

העיתונאי בן כספית הפסיד בהתערבות ועלה להר הבית
צילום: בן כספית ואריה אלדד (צילום: אוריאל אלדד)

העיתונאי בן כספית עלה היום (ראשון) להר הבית לאחר שהפסיד בהתערבות עם המגיש שלצידו ברדיו 103FM חה"כ לשעבר אריה אלדד.

השניים התערבו אם מפלגת 'זהות' עוברת או לא את אחוז החסימה. וכך כתב אריה אלדד בדף פייסבוק שלו: "לפני הבחירות התערבתי בשידור חי עם בן כספית. אני אמרתי – פייגלין לא עובר את אחוז החסימה. ואם אני צודק – אתה עולה אתי להר הבית.( אם הייתי מפסיד הייתי צריך לפתוח חשבון טויטר. מישהו פתח בשבת בשמי. עבריין)

אז בן כספית הוא איש כבוד. התערבות צריך לכבד. זה היה הבקר. ביקור נפלא בהר והדריך אותנו בהר – בני הצעיר אוריאל. יישכויעח".

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

תגובות

11
9
דורי עמוס
12.05.19

מזעזע שריד מקום מקדשנו הוא עילה להתערבות? האם לשם התערבות כלשהי יעלה על הדעת שזו תהא סיבה לעלות למקום בו נדרשת קדושה וטהרה, יש לעשות חשבון נפש לעולי ההר לראות עד היכן הדברם יכולים להגיע!!!!