מבזקים
סרוגים

הרב פרץ ליום העצמאות: "מלא שאיפות גדלות לעם הזה"

יו"ר איחוד מפלגות הימין משגר ברכה לכבוד יום העצמאות ומתייחס בדבר תורה לשילוב בין יום הזיכרון לחגיגות: "אומרים הלל ויודעים שהקב"ה משיב את עמו ישראל אל הבית"

ד' אייר התשע"ט
הרב פרץ ליום העצמאות: "מלא שאיפות גדלות לעם הזה"
הרב פרץ ליום העצמאות: "מלא שאיפות גדלות לעם הזה"

יו"ר איחוד מפלגות הימין משגר הבוקר (חמישי) ברכה לכבוד יום העצמאות ומתייחס לשילוב בין יום הזיכרון לחגיגות.

"עברנו יום מלא הוד, בו התייחדנו עם משפחות הנופלים, עם זכר יקירנו- יום זיכרון לאומי. היום הזה, הוא יום הכנה ליום הגדול של יום העצמאות: "זה היום עשה השם נגילה ונשמחה בו, נגילה ונשמחה בקדוש ברוך הוא, בטוב הגדול שצומח לנו בזה שקמה מדינת ישראל".

הרב פרץ הודה על "כל כך הרבה טוב, כל כך הרבה ביטחון, שפע וירוק בארץ, הוא לקח דוגמא מחולות חלוצה, שם הוא מתגורר ביישוב נווה: "אנחנו נמצאים במדבר, בחולות וצומחים פה עצים וברכת ה' על עמו וארצו, אומרים הלל ויודעים שהקב"ה משיב את עמו ישראל אל הבית ומאיר את פנימיותו אל אומתו באהבה", הוא ציטט.

ובירך: "חג שמח ומלא שמחה, מלא גאולה ומלא שאיפות גדלות לעם הזה".

הרב רפי פרץ יום הזיכרון יום העצמאות תשע"ט