מטוסי קרב השלימו הערב (ראשון) עוד תקיפה של כ- 40 יעדי טרור נוספים נגד ארגוני הטרור חמאס והג'יהאד האסלאמי לאורך רצועת עזה. בין היעדים: חמ"לי תצפיות, תשתיות תת-קרקע, מחסני אמצעי לחימה, מתחמים צבאיים, עמדות שיגור, עמדות תצפית ועוד.
בדובר צה"ל מעדכנים כי סך הכל הותקפו כ-320 יעדי טרור וכי הן נמשכות על פי התכנון.

מסיכום סבב הלחימה בדרום עד כה, נרשמים מספרים עצובים כשבמהלך היממה האחרונה נהרגו 4 בני אדם, 136 פצועים ויותר מ-650 שיגורים של רקטות נורו לעבר ישראל. משרד הבריאות הפלסטיני, מעדכן על למעלה מ- 24 הרוגים בצד העזתי.
בתוך כך, בסיום ישיבת הקבינט המדיני בטחוני שהתקיימה במשרד ראש הממשלה, נמסר כי "הקבינט הנחה את צה"ל להמשיך בתקיפות ולהיערך להמשך", עוד אמרו השרים כי "השיקול העליון הוא ביטחון המדינה ותושביה".
תגובות
זו טיפה בים צריך להכות ביתר שאת וביתר עוז עד להשמדה טוטאלית .אין משגרים אין רקטות אין לוחמים חיים בצד השני זה יביא שקט ובטחון.כל זמן שיש להם רקטות המצב ימשך.צריך להשמיד אותם.זו ערובה יחידה לבטחוננו.ואין לנו ברירה אחרת.וזה אפשרי עם ישראל חי