"מתכון מנצח לפסח של חמותי. מעדן אמיתי, תנסו, אתם תודו לי…", כתבה איילת שקד בפייסבוק והנה הוא לפניכם: 

"עוף במצות:

1. לשבור ולהשרות 15 מצות עם כף אבקת מרק עוף במים רותחים.

2. לטגן בצל קצוץ ( 3 בצלים),

3 גבעולי סלרי קצוצים ו1/2 כוס צנוברים. לערבב הכל עם המצות.

3. לשמן תבנית ולהניח את עיסת המצות.

4. למרוח על העוף חצי כוס שמן זית, פפריקה וכף חרדל דיזון.

5. להניח את העוף מעל עיסת המצות ולזרות מלח גס. לצפות בנייר כסף ולאפות שעה וחצי. ( עשר דק אחרונות בלי נייר הכסף).בתאבון!"

איילת עם המוצר המוגמר (תמונה: מתוך הפייסבוק של איילת שקד)