הרכבת הממשלה בדרך: לאחר אישור תוצאות הבחירות לכנסת ה-21, בישיבה אחרונה של מליאת ועדת הבחירות המרכזית, נואם היום (רביעי) השופט חנן מלצר: "היו שניסו לערער על הלגיטימיות של הוועדה ועל התוצאות".
והגיב לביקורת הימין החדש נגדם: "נהגנו בשוויון בכולם – לא תופסים אף אדם בצערו". מלצר סיכם את שלושת החודשים האחרונים: "נהגנו בשקיפות מלאה וגם את תוצאות הבחירות. יש לזה גם מחירים, מצד אחד כל אחד יכול לראות את כל התוצאות ולהשוות עם מה שהוא יודע והצביע, אך אם יש תקלה טכנית ואפילו שהיא מתוקנת יש מי שמנסה להיבנות מזה". הוא הדגיש כי "השקיפות היא חשובה יותר מהמחיר".

בהמשך לוח הזמנים, צפוי בשעה 13:30 לקבל ריבלין את תוצאות הבחירות הרשמיות ויישא דברים. חמש וחצי שעות אחר כך, ב-19:00 ריבלין יקבל בלשכתו את המועמד שעליו החליט להטיל את הרכבת הממשלה – וב-20:05 יחתום על כתב המינוי וימסור אותו לידי המועמד.
אתמול פרסמה וועדת הבחירות המרכזית את התוצאות ובדקה את טענות המפלגות השונות, יצטרכו בנט ושקד לעתור לבית המשפט בכדי לנסות להוכיח כי ניזוקו מהליך הבחירות. בתוך כך, גם מפלגת הליכוד צפויה לעתור לבית המשפט בעקבות ירידתה מ- 36 ל- 35 מנדטים.
התוצאות הסופיות הן: הליכוד- 35. כחול לבן- 35. יהדות התורה- 8. ש"ס- 8. חד"ש- תע"ל- 6. העבודה- 6. איחוד מפלגות הימין 5. ישראל ביתנו- 5. כולנו- 4. מרצ- 4. רע"ם- בל"ד- 4.
תגובות
בחירת 'אור' לגוים. שוחד בראש. מרמה-מנהיג. הפר הפרת אמונים סמל ודוגמא ..
תוצאות סופיות ליישובי הציונות הדתית. כנסו. הערכים המרכזיים שבאו ליידי ביטוי : להמליך על עם ישראל שוחד גם מרמה גם הפרת אמונים.. באמת ליידי ביטוי 'ערכים' אלו ב... יישובי ה'ציונות הדתית' כבוד גדול.