חוזרת הביתה?

דיווח: אחרי כשלון הימין החדש: שקד בדרך לליכוד

על פי הדיווח ב'כאן 11', שרת המשפטים צפויה להתפקד בקרוב למפלגת הליכוד. המשמעות: תוכל להתמודד בפריימריז של המפלגה כבר בבחירות הבאות

דיווח: אחרי כשלון הימין החדש: שקד בדרך לליכוד
צילום: שקד. צילום: פלאש90

אחרי כשלון מפלגת 'הימין החדש', שרת המשפטים איילת שקד, צפויה להתפקד לשורות הליכוד ובעצם לחזור למפלגה בה החלה את פעילותה הפוליטית, כך דווח אמש (שישי) ב'כאן 11'.

על פי הדיווח, שקד תצא למהלך ללא השר נפתלי בנט, ובכך תגיע לסיום השותפות הפוליטית בין השניים, שתיזכר כאחת השותפויות הפוליטיות האמיצות ביותר בפוליטיקה הישראלית.

משמעות המהלך של שקד, באם אכן יצא לפועל, הוא שהיא תוכל להתמודד בפריימריז של המפלגה כבר בבחירות הבאות.

נזכיר, כי שקד הייתה בעבר חברה בליכוד לפני שעזבה אותה יחד עם בנט ב-2012. גורמים במערכת הפוליטית אמרו לכאן 11 כי המעבר מהבית היהודי לימין החדש לא היה קל לשקד, וכי היא "לא אהבה את המהלך שבנט גרר אותה אליו".

יהודה שלזינגר כתב ישראל היום כתב הערב בטוויטר: "‏איילת שקד מכחישה את הפרסום שהיא בדרך לליכוד".

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

תגובות

70
54
משה
13.04.19

איילת למשרד המשפטים להמשך המהפכה