סורגים ארוחת שבת: הסוד לסלמון מנצח - סרוגים

סורגים ארוחת שבת: הסוד לסלמון מנצח

סלמון הוא ללא ספק הדג הכי טעים ופשוט להכנה לשבת (ולא רק), בעזרת תיבול מדויק ולא פחות מ20 שני שום תצליחו להפוך אותו לתענוג אמיתי ועסיסי- צפו במתכון

author-image
סורגים ארוחת שבת: הסוד לסלמון מנצח
  (צילום: שטארסטוק)

מתכון לדג סלמון במרינדת דבש

סלמון הוא ללא ספק הדג הכי טעים ופשוט להכנה לשבת (ולא רק), בעזרת תיבול מדויק ולא פחות מ20 שני שום תצליחו להפוך אותו לתענוג אמיתי ועסיסי- צפו במתכון:

מצרכים:
1 פילה סלמון שלם
20 שיני שום, כתשות
6 כפות דבש
מלח גס ופלפל לפי טעם
עשבי תיבול- טימין/ רוזמרין

אופן ההכנה:

1. בקערה קטנה מערבבים את הדבש והשום הכתוש

2. מניחים את פילה הסלמון בתבנית חסינת אש, מורחים אותו בתערובת הדבש ומפזרים מעליו מלח גס ופלפל.

3. מכסים את התבנית ומעבירים את התבנית למקרר למשך לילה שלם.

4. מחממים את התנור ל-180 מעלות, מפזרים על הדג מעט עשבי תיבול ואופים במשך 20 דקות. סמוך לשבת, מניחים את התבנית על הפלטה למשך שעה, פורסים ומגישים.

שבת שלום!

מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו
תגובה אחת מיין לפי
1
שעה על הפלטה?
אורית | 07-08-2019 7:10
אין מצב שמבשלים סלומון 20 דק (תכלס מספיקות 10 דק ביום שישי) ואחכ רק לחמם על הפלטה עוד 10 דק אחרת הדג מתייבש והוא לא רך וטעים.