מתכון לדג סלמון במרינדת דבש
סלמון הוא ללא ספק הדג הכי טעים ופשוט להכנה לשבת (ולא רק), בעזרת תיבול מדויק ולא פחות מ20 שני שום תצליחו להפוך אותו לתענוג אמיתי ועסיסי- צפו במתכון:
מצרכים:
1 פילה סלמון שלם
20 שיני שום, כתשות
6 כפות דבש
מלח גס ופלפל לפי טעם
עשבי תיבול- טימין/ רוזמרין
אופן ההכנה:
1. בקערה קטנה מערבבים את הדבש והשום הכתוש
2. מניחים את פילה הסלמון בתבנית חסינת אש, מורחים אותו בתערובת הדבש ומפזרים מעליו מלח גס ופלפל.
3. מכסים את התבנית ומעבירים את התבנית למקרר למשך לילה שלם.
4. מחממים את התנור ל-180 מעלות, מפזרים על הדג מעט עשבי תיבול ואופים במשך 20 דקות. סמוך לשבת, מניחים את התבנית על הפלטה למשך שעה, פורסים ומגישים.
שבת שלום!

מה דעתך בנושא?
1 תגובות
0 דיונים
אורית
אין מצב שמבשלים סלומון 20 דק (תכלס מספיקות 10 דק ביום שישי) ואחכ רק לחמם על הפלטה עוד 10 דק אחרת הדג מתייבש והוא לא רך וטעים.
07:10 07.08.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אורית
אין מצב שמבשלים סלומון 20 דק (תכלס מספיקות 10 דק ביום שישי) ואחכ רק לחמם על הפלטה עוד 10 דק אחרת הדג מתייבש והוא לא רך וטעים.
07:10 07.08.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר