חדשות

צפו: צה"ל נערך מול עזה ב-3 חטיבות וכוח ארטילריה

דובר צה"ל עדכן בצהריים (ה') כי כוחות צה״ל השלימו את ההערכות המבצעית לאירועי 'יום האדמה' בזירת הדרום וממשיכים בצעדי קידום המוכנות לקראת הסלמה אפשרית בעקבות אירועי אלימות וטרור במהלכו

צפו: צה"ל נערך מול עזה ב-3 חטיבות וכוח ארטילריה
צילום: (צילום: דודי מודן/פלאש90)

דובר צה"ל עדכן בצהריים (ה') כי כוחות צה״ל השלימו את ההערכות המבצעית לאירועי 'יום האדמה' בזירת הדרום וממשיכים בצעדי קידום המוכנות לקראת הסלמה אפשרית בעקבות אירועי אלימות וטרור במהלכו.

השבוע ירו מחבלים רקטה לעבר הישוב משמרת הנמצא 120 קילומטר מרפיח. בתגובה התקיף צה"ל יעדי שלטון של חמאס כולל לשכתו של איסמעיל הנייה. כבר יומיים שאין אזעקות צבע אדום בעוטף עזה והתושבים נקראו לחזור לשגרה מלאה.

c58b8b10-a502-4a58-bf3e-f50fbb393897
c58b8b10-a502-4a58-bf3e-f50fbb393897

בתוך כך, הושלמה הגעת מפקדת אוגדה, שלוש חטיבות וכוח ארטילריה לפיקוד הדרום. הכוחות מבצעים תדריכים, מסדרי מוכנות ואימונים לתרחישים אפשריים.

במהלך היום התקיימה סדרת דיונים בראשות הרמטכ״ל, רב-אלוף אביב כוכבי, במסגרתם בוצעה הערכת מצב, דיוני תרחישים ואישור פקודות אופרטיביות לתרחישים שונים. כמו כן, ניתנו הנחיות לצעדים הנדרשים להשלמה על ידי כלל המפקדות עד מחר (ו׳) וכן הוחלט על עוצר יציאות מלא של כלל הכוחות הלוחמים המוקצים לפיקוד הדרום.

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

תגובות

1
1
אהרן דרעי
28.03.19

להכנס בהם למחזר את ששת הימים להכנס בהם.הערבים אוהבים להפסיד. ומכבדים את מי שמנצח