חדש בטלגרם: כך תמחקו הודעות של חברים בקבוצות

עדכון חדש לאפליקציית המסרים מאפשר לראשונה למחוק לא רק הודעות שלכם, אלא גם הודעות שאחרים שלחו לכם בקבוצות- כך שלא יוצגו לאחרים. כמו כן, הוסרה מגבלת הזמן למחיקת הודעות

חדש בטלגרם: כך תמחקו הודעות של חברים בקבוצות
  (צילום: שאטרסטוק)

אפליקציית טלגרם התפרסמה בזכות התחייבותה הבלתי מתפשרת לפרטיות- וכעת מציגה עדכון חדש המציגה אפשרויות פרטיות חדשות ומאפשרת שליטה כמעט מוחלטת על התכנים שנשלחים בהודעות. במסגרת העדכון, תוכלו לראשונה למחוק לא רק את ההודעות שלכם, אלא גם הודעות של משתמשים אחרים שנשלחו אליכם בהודעות פרטיות או בקבוצות.

כדי למחוק הודעה של משתמש אחר, פשוט צריך ללחוץ לחיצה ארוכה על ההודעה שאותה אתם מעוניינים למחוק. משמה לוחצים על אייקון המחיקה ובוחרים באפשרות "מחק גם עבור אחרים"- וההודעה תימחק גם אצלכם וגם אצל הצד השני. במקרה של קבוצות בטלגרם, ניתן גם למחוק הודעות של אחרים כך שלא יוצגו לכל חברי הקבוצה- ובכך למנוע הפצה של מידע מביך או מוטעה.

העדכון החדש גם מסיר את מגבלת הזמן למחיקת הודעות- כך שניתן למחוק הודעות גם יותר מ-48 שעות לאחר שנשלחו. ניתן גם למחוק יותר מהודעה אחת במקביל- אך חשוב לציין שאי אפשר לשחזר הודעות לאחר שהם נמחקו או לבטל את המחיקה, כך שמומלץ לחשוב טוב לפני שמוחקים הודעות.

תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע