גאוני: כך תהפכו את האוזני המן לעוגה
גם אתם נתקעתם עם עשרות אוזני המן ממשלוחי המנות? הבלוגרית סטפני פולק מצאה פתרון גאוני להפוך אותם לעוגת שבת סופר מדליקה
(צילום: cupcakeproject.com)
פאי אוזני המן
מצרכים:
1 בסיס פאי (למתכון לבסיס לחצו כאן)/ ניתן להכין את הבסיס מבצק אוזני המן
1 ו1/3 כוסות ריבה לבחירתכם
כוס תותים חתוכים לקוביות/ אוכמניות+ 1 כף קורנפלור
אוזני המן
הוראות הכנה:
1. מחממים תנור על 200 מעלות ומשמנים תבנית פאי
2. על משטח מקומח, מרדדים את הבצק בעובי של כ-3 מ"מ ומסדרים אותו היטב על תבנית פאי. לאחר מכן חותכים את קצוות הבצק המיותרות ובעזרת מזלג דוקרים חורים עדינים את בסיס הפאי
3. מורחים שכבת ריבה ומעליהם מפזרים את התותים/האוכמניות עם הקורנפלור ושופכים שכבת ריבה נוספת.
4. אופים במשך 40 דקות בתנור שחומם מראש
5. מוציאים את העוגה מהתנור, מסדרים שכבה אחת של אוזני המן, ומכניסים לתנור עד לקבלת צבע זהוב. רצוי להשגיח שאוזני ההמן לא נשרפים
שבת שלום!
=================
מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו