כוכבת הפופ הבינלאומית, מדונה שלחה בקשה בעייתית למפיקי האירוויזיון בישראל, הנמצאים מולה במגעים מתקדמים עבור הופעה בגמר שייערך ב-18 במאי בתל אביב.
על פי הפרסום ב-ynet אחת מהשירים מתוך רשימת השירים שהכוכבת ביקשה לבצע בהופעתה על במת האירוויזיון בתל אביב- מעורר התנגדות בקרב גורמים בהפקה.
מדובר בשיר חדש של מדונה שטרם יצא, שהתוכן שלו בעייתי עבור משדר האירוויזיון, ככל הנראה עקב כך שהוא עוסק בפוליטיקה.(דבר שאסור על פי חוקי התחרות האירופית).
בעוד שכמה גורמים בהפקת האירוויזיון הביעו התנגדות לביצוע השיר בבמת הגמר, אחרים קראו לתת לה חופש אמנותי ולא להתערב בתוכן הופעתה.
על פי הפרסום בynet מנכ"ל תאגיד השידור הציבורי, אלדד קובלנץ, ביקש מההפקה שלא להתערב בבחירות האמנותית של מדונה.
מהפקת האירוויזיון נמסר: "הפקת האירוויזיון עובדת מטעם ובכפוף להחלטות הנהלת תאגיד השידור הישראלי. עם זאת חשוב לציין, האירוויזיון בארץ כפוף להנחיות איגוד השידור האירופי שהוא זה שמאשר את כלל התכנים המופיעים באירוויזיון".

מה דעתך בנושא?
3 תגובות
0 דיונים
עמית
נראה לכם שהיא תעלה, תשיר וזהו? למדונה תמיד היה ויהיה מה להגיד על הסכסוך הישראלי-פלסטיני. נא לצאת מהבועה. היא כבר תמצא איך לעשות זאת. אחרי הכל כבר שנים שהיא לא...
נראה לכם שהיא תעלה, תשיר וזהו? למדונה תמיד היה ויהיה מה להגיד על הסכסוך הישראלי-פלסטיני. נא לצאת מהבועה. היא כבר תמצא איך לעשות זאת. אחרי הכל כבר שנים שהיא לא עוררה סקנדל תקשורתי ברמה עולמית. :)
המשך 01:39 14.03.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
בנצי
תנסו להביע דעה או להתערב בתכנים של "אמן" ישראלי (כגון דגל ישראל בישבן). וואו ! יש חופש ביטוי, לאומנות! גזענות! וכ'ו.... אבל לאירופאים הנאורים מותר... ואנחנו נכנעים.
21:24 13.03.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
פייק ניוז
יחצנות מיקצועית
19:13 13.03.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר