נציב כחול לבן לכנסת, עידן רול, הגיש היום (שני) תלונה במשטרה נגד הרב מאזוז בעקבות סרטון הבחירות.

הסרטון הרשמי של מפלגת "יחד" של אלי ישי, שהרב מאיר מאזוז פטרונה הרוחני, פורסם תחת הכותרת "זעקתו של מרן הרב מאיר מאזוז – התא המשפחתי בסכנה". בסרטון הבחירות של המפלגה נראה הרב מאזוז יוצא נגד קהילת הלהט"בים ומכנה אותם "פושעים", ו-"משוגעים" וכי "יום אחד יתברר כמה מחלות באים מזה".

בסרטון מתבטא הרב מאזוז בחריפות: "מה רוצים הפושעים האלה? לעשות ברית הזוגיות, לעשות נישואין של אבא ואבא ואמא ואמא משוגעים אלה, אוי להם, אוי ואבוי להם, יום יתברר כמה מחלות באים מזה – יש מחלות שמצאו להם פתרון אבל יש מחלות שלא מגלים מיד, אבל גם בלי מחלות אתם הורסים את עם ישראל".

לאחר הגשת התלונה אמר רול כי "יש קו ברור שעובר בין דברי הבלע והגידופים של בעלי הברית של נתניהו לבין האלימות המילולית והפיזית אותה חווים להט"בים במרחב הציבורי בישראל. כאשר אישי ציבור מרשים לעצמם לכנות להט"בים כ"פושעים, משוגעים, מפיצי מחלות והורסי עם ישראל", יש מי שיקחו את דבריהם צעד אחד קדימה, כפי שראינו אינספור פעמים בעבר".

"הקהילה הגאה לא תהיה שק החבטות של אף אחד. אישי ציבור המסיתים כנגד להט"בים, ישלמו מחיר על דבריהם. לא נשתוק יותר".