מבזקים
סרוגים

רגב: "להסיר את צו איסור הפרסום מתמלילי אשכנזי"

השרה מירי רגב קראה הערב (מוצאי שבת) ליועץ המשפטי לממשלה להסיר את צו איסור הפרסום ולפתוח לעיון הציבור את תמלילי השיחות ושיחות הטלפון של גבי אשכנזי: "הוא אקדח מעשן שהעיד על עצמו שיש לו צדדים אפלים"

ב' אדר ב' התשע"ט
רגב: "להסיר את צו איסור הפרסום מתמלילי אשכנזי"
רגב: "להסיר את צו איסור הפרסום מתמלילי אשכנזי" צילום: רגב בכניסה לישיבת ממשלה (צילום: סרוגים)

שרת התרבות והספורט מירי רגב קראה הערב (מוצאי שבת) ליועץ המשפטי לממשלה להסיר את צו איסור הפרסום ולפתוח לעיון הציבור את תמלילי השיחות ושיחות הטלפון של גבי אשכנזי. "שהאמת תצא לאור ותחשוף את פרצופו האמיתי. הגיע הזמן לשים סוף לאיתרוג של אנשי רשימת 'כחול לבן'".

לדברי רגב, "יש לעשות כך ללא דיחוי זאת לאור הפרסום החמור של מעט מתמלילי השיחות שלו. הגיע הזמן שהציבור יידע את כל האמת שתצוף מתוך תמלילי החקירות שיחשפו את האמת ואת פרצופו האמיתי של אשכנזי.

אקדח מעשן, צדדים אפלים

וקשרה את זה בקריאה נוספת: "הגיע הזמן לשים סוף לאיתרוג של אנשי רשימת 'כחול לבן'". לדבריה, "אשכנזי הוא אקדח מעשן שהעיד על עצמו שיש לו צדדים אפלים. אז רגע לפני שהציבור עומד מאחורי הפרגוד, הוא חייב לדעת מיהו האיש שמתיימר לחשק את עצמו בתיק בכיר בממשלה הדמיונית של לפיד וגנץ לאחר הבחירות".

גבי אשכנזי היועץ המשפטי לממשלה מירי רגב