מתכון לעוף ברוטב לימון ויין לבן
מרגישים שאתם צריכים גיוון בטעמים? בעזרת תיבול פשוט תצליחו להפוך את העוף השגרתי למעדן אמיתי

מתכון לעוף בתיבול פסטו
מצרכים:
8 שוקי עוף
10 שיני שום, כתושות
1/2 לימון חתוך לפרוסות דקות
3 כפות רוטב פסטו
6 כפות שמן זית
צרור כוסברה, קצוצה דק דק
מלח ופלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:
1. מחממים תנור על 180 מעלות
2. בקערה גדולה, מערבבים את כל המרכיבים – כולל שוקי העוף, ומצפים אותם היטב ברוטב.
2. מכסים את הקערה ומעבירים למקרר למשך שעתיים.
3. מסדרים יפה את שוקי העוף ופרוסות הלימון מעל- בתבנית חסינת אש ויוצקים מעל את הרוטב.
4. אופים בתנור שחומם מראש במשך 50 דקות, ושומרים על הפלטה עד להגשה.
מתכון לעוף ואורז בסיר אחד
תכינו סיר כי מצאנו לכם מתכון פשוט וטעים לעוף ואורז שמתבשלים יחד ויוצרים מנה שתשמחו לאמץ בשבת הקרובה- צפו עכשיו ותודו לנו אחר כך

שבת שלום!

מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים