ישר לתנור: מתכון קל ומהיר לארוחה מ-5 מרכיבים

כנראה שמצאנו את הפתרון הקל והמהיר לארוחה טעימה, מתכון לדלי רול שמשלב בתוכו כל מה שטוב כולל דרך מעולה לנצל את שאריות העוף משבת- בתאבון!

ישר לתנור: מתכון קל ומהיר לארוחה מ-5 מרכיבים
  (צילום: שאטרסטוק)

מתכון לדֵלי רול

כנראה שמצאנו את הפתרון הקל והמהיר לארוחה טעימה, מתכון לדלי רול שמשלב בתוכו כל מה שטוב כולל דרך מעולה לנצל את שאריות העוף משבת- בתאבון!

מנות: 8 רולים | בשרי

מצרכים:

בצק עלים קפוא
1/3 כוס חרדל
113 גרם פרוסות פסטרמה
חתיכות בשר/ חזה עוף מבושל(כמו זה שנשאר לכם משבת לדוגמא)
לקישוט: 1 ביצה, טרופה+ 2 כפות שומשום

אופן ההכנה:

1. מחממים תנור ל-180 מעלות, מרפדים תבנית בגודל 30X40 ס"מ בנייר אפייה ומשמנים קלות.

2. פותחים את גיליון בצק העלים על נייר האפייה, ומורחים עליו את החרדל באופן שווה

3. מסדרים את פרוסות הפסטרמה בשכבה על החרדל, מעל את פרוסות ההודו ולבסוף את הבשר

4. מגלגלים את בצק העלים לרולדה, כשהתפר כלפי מטה. לאחר מכן מברישים בביצה טרופה ומפזרים את השומשום.

5. אופים במשך 45 דקות עד שעה עד להשחמה קלה. ממתינים במשך 5 דקות לפני שפורסים ומגישים

=========

מקור

תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע