יו"ר מפלגת 'זהות', חבר הכנסת לשעבר משה פייגלין, מגיב לדבריו של יו"ר 'הימין החדש', נפתלי בנט לפיהם אחרי הבחירות תוצג התכנית להקמת מדינה פלסטינית כולל חלוקת ירושלים, וכי הדרך היחידה לעצור את זה היא ימין חזק לצידו של נתניהו.
בעקבות הדברים פרסם פייגלין סרטון בו הוא מציע לבנט ולשקד להפגש עימו לעימות: "אתמול חזר נפתלי בנט על דבריי מהימים האחרונים וסיפר לנו שאחרי הבחירות נתניהו מתכוון לחלק את ירושלים. הוא כמובן נפתלי והימין החדש שלו צריכים להיות חזקים כדי למנוע את זה ממנו".
בשלב הזה פנה פייגלין לבנט ואמר לו: "יש בעיה עם האמירה הזאת שלך משום שאתה ואיילת שקד וכל גוש הימין, כשעלה החוק לשמירת ירושלים, חוק שחייב חתימה של 80 חברי כנסת, לפני שבכלל מנהלים משא ומתן על ירושלים, אתה נפתלי ואת איילת וכל גוש הימין, ברחתם מהמליאה ושלחתם פנימה את חברי הכנסת הערבים כדי שיפילו את הצעת החוק. היחיד שנשאר במליאה מכל גוש הימין, היה לא אורית סטרוק ולא נפתלי בנט ובטח לא ליברמן, אלא עבדכם הנאמן".
בשלב הזה הגיש פייגלין הצעה לבנט: "אתה יודע מה, נפתלי? אם אתה חושב באמת שאתה זה שתשמור על ירושלים עם איילת שקד והחבר'ה שלך מהימין החדש, מה דעתך לבוא לעימות? אני רוצה להזמין אותך לעימות, מה דעתך? תביא איתך גם את איילת שקד אם אתה רוצה, בוא נדבר על זה קצת, בוא נראה מי באמת שומר על ירושלים".





תגובות
למר נפתלי הוא צודק ... בו לעימות . עם את לא מסתדר תביא את גב שקד לעזרתם!!!!
חבל על הזמן. הוא לא רלוונטי ולא שווה אימות. מגלומן זורק קולות
עדיף שיזרוק קולות ושהקולות האלו לא יהיו אצל מרץ
בנט מפחד מאוד
הם מ-פ-ח-דים הם מ-פ-ח-דים
שקט טרול! רק זהות
אולי 'המתים' שבחרו באגודה יבחרו בפייגלין הבנת פייג?ב
פייגלין = בנט מסוכנים למדינה, לתורה ולמקיימה כל קול להם כאילו הקמת צלם בהיכל
פייגלין תקוות השמאל שמעי שמאלנים אומרים שבסקרים הם עונים פייגלין כדי שיחשבו שיש לו סיכוי וישרפו קולות של הימין. פייגלין התקווה של השמאל והסכנה הכי גדולה לימין בשל שריפת קולות. הוא לא לומד ולא ילמד. גם בבחירות הבאות ירוץ ויכשל כמו בקרובות.
תקוות השמאל, הימין וכל מי שרוצה לתקן לא סתם זהות מקבלת קולות כל חלקי העם. ולגבי הזימון של פייגלין, אין סיכוי שהימין החלש יסכים. פייגלין יאכל אותם בלי מלח