View this post on Instagram
עוצרת באדום: הדוכסית מייגן מרקל והנסיך הארי נחתו אמש (מוצ"ש) בקזבלנקה שבמרוקו לביקור מלכותי ואחרון לפני הלידה המתקרבת.
מייגן בחרה לעשות מחווה קטנה ואופנתית למרוקו ולבשה שמלה בעלת רקמת פרחים בסגנון ערבי, בצבע אדום, הנחשב לצבע בעל משמעות רבה עבור העם המרוקני, שחרט את הצבע על דגלו.
אך נראה שגם המחווה האדומה, לא הצליחה להעניק לה את הזכות לצעוד על השטיח האדום.
באופן יוצא דופן, מייגן לא צעדה לצד בעלה על השטיח האדום, בקבלת הפנים החגיגית שנערכה לכבודם, אלא התבקשה לצעוד בקצה השטיח.
צפו:
The Duke and Duchess of Sussex arrive in Rabat for #RoyalVisitMorocco!🇲🇦🇬🇧 pic.twitter.com/5sXqyAeZtF
— Kensington Palace (@KensingtonRoyal) 23 בפברואר 2019
יש הטוענים כי לא מדובר בהדרת נשים או משהו נגד הדוכסית, אלא במנהג עתיק של בכירים בצבא, לפיו הארי ששירת בצבא הבריטי היה צריך לבדוק את משמר הכבוד שחיכו לכבודם ולכן מייגן שלא הייתה צריכה לעשות זאת התבקשה לחכות בצד השטיח האדום.
למזלם של המרוקאים, הבקשה החריגה מהדוכסית עברה די בשתיקה מאחר ורוב מעריצי בית המלוכה התעסקו בשמלה המרהיבה של מייגן ובחליפה המחמיאה של הארי.
אגב השמלה עוצבה במיוחד למידותיה של מייגן על ידי בית האופנה האטלקי ולנטינו. את הלוק המרהיב בחרה מייגן לאזן עם עקבים ותיק בגוון ניוד.
מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים