קטן וטוב: הקינוח שירים לכם את השבת

לא סתם פירושו של המעדן האיטלקי 'טרמיסו' הוא "הרם אותי", קינוח עשיר, טעים ולא מסובך להכנה שתוכלו להכין בכוסות אישיים או כעוגה אחת גדולה שתרים לכם את כל השבת

קטן וטוב: הקינוח שירים לכם את השבת
  (צילום: שטארסטוק)

מתכון לטרמיסו

לא סתם פירושו של המעדן האיטלקי 'טרמיסו' הוא "הרם אותי", קינוח עשיר, טעים ולא מסובך להכנה שתוכלו להכין בכוסות אישיים או כעוגה אחת גדולה שתרים לכם את כל השבת.

מצרכים:
2 מכלי גבינת שמנת מתוקה
2 כפות איסטנד פודינג וניל
1 כוס סוכר לבן/חום
פקק תמצית ווניל
10 ביסקוויטים
1/2 כוס אספרסו / קפה נמס (שתי כפיות מלאות)
1/2 2 כפות קקאו איכותי

אופן ההכנה:
1. מקציפים את השמנת המתוקה עם הסוכר (עדיף עם סוכר חום), עד לקבלת קצפת רכה.

2. בקערה, מערבבים היטב את השמנת, הפודינג ותמצית הווניל.

3. טובלים את הביסקוויטים באספרסו (טבילה מהירה) ומניחים בתחתית כוס זכוכית אישית, או תבנית זכוכית מרכזית

4. יוצקים על הביסקוויטים את תערובת הטרמיסו, ומפזרים מלמעלה את הקקאו בעזרת מסננת קטנה.

שבת שלום!

 

תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו