חדשות ספורט

מנהלה המיתולוגי של מכבי ת"א בכדורסל הלך לעולמו

מנהלה המיתולוגי של קבוצת הכדורסל מכבי תל אביב, שמואל מחרובסקי, הלך לפני זמן קצר לעולמו. ארונו יוצב מחר בהיכל מנורה מבטחים בשעה 14:00 בצהריים. הלוויתו תיערך בשעה 16:00 בבית העלמין בקריית שאול

מנהלה המיתולוגי של מכבי ת"א בכדורסל הלך לעולמו
צילום: (צילום: יוטיוב/ Maccabi Tel Aviv Basketball)

ברוך דיין האמת.

מנהלה המיתולוגי של קבוצת הכדורסל מכבי תל אביב, שמואל מחרובסקי, הלך לפני זמן קצר (שלישי) לעולמו. מחרובסקי היה בן 81 בפטירתו. ארונו יוצב מחר בהיכל מנורה מבטחים בשעה 14:00 בצהריים. הלוויתו תיערך בשעה 16:00 בבית העלמין בקריית שאול.

מחרובסקי שימש כמנהלה של מכבי תל אביב בין 1960 ל-1992, לאחר פרישתו הוא הוחלף על ידי מוני פנאן. תחת ניהולו זכתה בכבי ת"א ב-27 אליפויות, 23 גביעי מדינה, שתי זכיות בגביע אירופה לאלופות ופעם אחת בגביע הבין יבשתי. בהודעה שפרסם מועדות הכדורסל הוגדר מחרובסקי כמנהל המיתולוגי של הקבוצה.

ממועדון מכבי תל אביב נמסר: "מועדון הכדורסל מכבי תל אביב מודיע בצער רב וביגון קודר על פטירתו של המנהל המיתולוגי שמואל (שמלוק) מחרובסקי. הודעה בדבר סדרי הלוויה תצא בהמשך. כל משפחת מכבי ת"א משתתפת בצער המשפחה".

אחד המשפטים שהיו מזוהים איתו היה: "מקום שני זה לא מקום. לא מקום. רק מקום ראשון. אם אתה שני, אל תהיה במכבי".

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הניתוחים, הפרשנויות והסיפורים החמים, מוגשים בצורה מעמיקה וממוקדת ישר למייל

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

תגובות

2
2
צביקה
05.02.19

יושר "מנהלה המיתולוגי " = יושר

1
דייב
05.02.19

מנהל ענק המוהיקני האחרון מנהל ברמ"ח איבריו ובסש"ה גידיו.מכביסט בנישמתו, חסרים ויחסרו שכמותו. תהא מנוחתו עדן.