טעים להכיר: קציצות מפתיעות שהילדים אוהבים

בדיוק כמו שכולנו ובמיוחד הילדים אוהבים, קציצות עוף קריספיות עם הפתעות טעימות בפנים- שאפשר להכין כתוספת לארוחה משפחתית או סתם לנשנוש

טעים להכיר: קציצות מפתיעות שהילדים אוהבים
  (צילום: שטארסטוק)

מתכון לקציצות עוף בציפוי קריספי

בדיוק כמו שכולנו ובמיוחד הילדים אוהבים, קציצות עוף קריספיות עם הפתעות טעימות בפנים- שאפשר להכין כתוספת לארוחה משפחתית או סתם לנשנוש. והכי חשוב תוכלו להכין אותם בקלות ובמהירות

מצרכים:

2 כוסות שאריות חזה עוף מוכן ומפורק / גוש חזה עוף, צלוי בתנור
4 תפוחי אדמה, מבושלים ומעוכים לפירה
4 ביצים
3/4 כוס קמח, מנופה
1/2 כף מלח
1/2 כפית פלפל שחור
1 כף שטוחה תבלין גריל/ תבלין לפרגיות
100 גרם פירורי לחם זהובים
שמן לטיגון חצי עמוק

אופן ההכנה:

1. חותכים לקוביות קטנות את חזה העוף המוכן, ניתן גם לגרד או לטחון

במידה ואין לכם חזה עוף מוכן. מפשירים גוש 1 של חזה עוף, משמנים ומתבלים במלח ופלפל שחור וצולים קלות במחבת או בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 25 דקות. העוף אמור להיות יבשושי ולעיס.

2. בקערה, מניחים את כל המרכיבים מלבד פירורי הלחם ולשים היטב לעיסה אחידה.

3. מחממים במחבת שמן לטיגון חצי עמוק ובמקביל, יוצרים מהעיסה קציצות בגודל שווה ומועכים אותן קלות.

4. מגלגלים את הקציצות בפירורי הלחם, ומורידים בזהירות 5-6 קציצות לסיר עם השמן החם ומטגנים משני הצדדים להזהבה טובה.

5. מגישים חם לצד סלט טרי או כל תוספת אהובה אחרת

בתאבון!

תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו