ביום שלישי הקרוב (29.2) מתפקדי הליכוד ילכו לבחור את רשימת הליכוד לכנסת. נעם סלע חושב שסיכוייו לייצג את הליכוד במשבצת הצעירים גובהים. הוא קורא להציעה למי שייצג את יהודה ושומרון. "אני רוצה להאמין שאני יכול להיות נכס לרשימה, שאני יכול לייצג את הליכוד בכבוד, כך אני מאמין, כך אני פועל, כך פעלתי בכל תפקידי הציבוריים"
כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .
"פעם בארבעה שנים יש לציבור יכולת להצביע באופן אמתי ודרמטי על רשימת הליכוד ובכלל איך תיראה כנסת ישראל", אומר סלע, "אני קורא לכל המתיישבים, לכל מי שפקוד ביהודה ושומרון ובכל הציבור, אתם שילמתם 4 שנים את דמי הליכוד, זו ההזדמנות שלכם לחזק את רשימת הליכוד, לבחור ברשימה איכותית רשימה שתעבוד בשביל יהודה ושומרון בכנסת".
סלע, בן 30, נשוי ואב לשלושה גדל והתחנך ביישוב עפרה שבבנימין. בצעירותו למד בישיבה התיכונית בחיספין ולפני הצבא בישיבה הגבוהה באיתמר אצל הרב אביחי רונצקי זצ"ל, בצבא שירת כלוחם ומפקד ביחידת "אגוז". בגיל 24 התחיל סלע את תפקידו בשירות הציבורי במשרד לשירותי דת, ב-2014 מונה ליועץ התקשורת של ציפי חוטובלי שהייתה סגנית השר במשרד התחבורה.
בגיל 26 מונה לראש המטה במשרד החוץ והיה לראש המטה הצעיר בממשלה. לאחר שנתיים עבר לשר גלעד ארדן לשמש כיועץ התקשורת של השר במשרד לביטחון הפנים ובמשרד לנושאים אסטרטגיים במשך שנה ושבעה חודשים האחרונים

מה דעתך בנושא?
1 תגובות
0 דיונים
משפחת סלע
להצביע למאי גולן. היא היחידה שעשתה משהוא בכל השנים לטובת דרום תל אביב
22:24 03.02.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר