יו"ר הרשות ה"פלסטינית", אבו מאזן, התנה פגישה עם אנשי עסקים, קצינים בכירים ואנשי אקדמיה ישראלים, באי השתתפותו של איש העסקים רמי לוי בפגישה. ביום חמישי האחרון נערכה פגישה בין חברי פורום Breaking The Impasse (שוברים את המבוי הסתום), לאבו מאזן במוקטעה ברמאללה.

על פי הדיווח באתר ynet, לפני הפגישה הועברה לאנשיו של אבו מאזן רשימת המשתתפים שעתידים להצטרף לפגישה, אלא שמארגני הפגישה לא התלהבו בלשון המעטה לראות את שמו של רמי לוי ברשימה והם התנו את קיומה באי השתתפותו.

על פי הדיווח הסיבה היא הקמתו של קניון ישראלי- פלסטיני ביישוב עטרות שמצפון לירושלים. שצפוי לשרת את שתי האוכלוסיות. מבחינת ה"פלסטינים" מדובר בחציית קו אדום שכן הרשות מקדמת החרמת עסקים ומוצרים ישראלים שמקורם מעבר לקו הירוק.

אילן פז, אחד מחברי הפורום שהשתתף בפגישה, אמר ל"ידיעות אחרונות" כי עניין הגעתו של לוי למפגש היה רגיש עבור לשכת אבו מאזן. לדבריו, סוכם שיתקיים עם לוי מפגש נפרד.