מה לא עושים כדי לרכוש את לב הליכודניקים בהתמודדות בפריימריז, הפעם יוזמה חדשה בליכוד, מימון המונים לייצוג המשפטי של ראש הממשלה. יוזם הקמפיין הוא מושיקו פסל המתמודד למשבצת הצעירים בליכוד.

פסל, יו"ר סניף הליכוד בחבל מודיעין, מיוזמי הלאומיאדה, אומר על הכוונה שהמונים יממנו את את סוללת עורכי הדין הבכירים של נתניהו : "ראש הממשלה צריך להיות פנוי לאירועים הביטחוניים, לניצחון הליכוד בבחירות ולא בשאלת המימון המשפטי"

נזכיר כי מבקר המדינה פנה לאחרונה ליועץ המשפטי לממשלה כדי לברר את הידוע לו על פרסום על פיו ראש הממשלה קיבל סכום של 300 אלף דולר מבן דודו לטובת הגנתו המשפטית בזמן שהעברת הסכום נאסרה על ידי ועדת היתרים, שפועלת ליד מבקר המדינה,.

הוועדה טענה כי: "מימון הוצאות משפט הנובעות מחקירה פלילית, הכוללת חשש למעשים פליליים בקשר עם בעלי הון שונים, לא ראוי שייעשה בידי בעלי הון". עוד טען המבקר כי כשעה שדנה ועדת ההיתרים בבקשת נתניהו לאפשר לו גיוס כסף מבן דודו נתן מיליקובסקי ומאיש העסקים ספנסר פרטרידג', לא היה ידוע כי בפועל כבר קיבל כ-300 אלף דולר ממיליקובסקי.

על דברים אלו אמר פסל: "אבסורד שראש הממשלה צריך להיות טרוד בהגשת בקשות להיתרים למימון ייצוג משפטי. אין כל מניעה משפטית למימון המונים וגיוס כסף מהציבור הרחב שרוצה לסייע ולתרום לא רק בהצבעה בקלפי לבנימין נתניהו בבחירות אלא גם במימון הייצוג המשפטי של ראש הממשלה." עוד ציין פסל כי יוזמה זו באה לאור דרישת השטח לפעול ולעשות מעשה על רקע דחיית מימון ההוצאות.