חדשות

איתן כבל לסרוגים: "מקווה שכל ההצעות יידחו"

עם פתיחת וועידת מפלגת העבודה, ח"כ איתן כבל הבהיר לסרוגים כי הוא יתנגד להצעות שיו"ר המפלגה אבי גבאי מנסה להעביר: "אני מקווה שכל ההצעות שמבקשים להעביר תידחנה. אי אפשר להמשיך ככה יותר"

((צילום: סרוגים))

כ-4,000 חברי ועידת מפלגת העבודה התכנסו הערב (חמישי) לדיון והצבעה על הצעותיו של היו"ר אבי גבאי לשינויים בתקנון המפלגה ושריון שלושה מקומות עבורו ברשימה שתרוץ לבחירות. לקראת פתיחת הכנס, ח"כ איתן כבל הבהיר לסרוגים כי יתנגד להצעות של היו"ר.

New video_Medium
New video_Medium| צילום: (צילום: סרוגים)

"אני מקווה שכל ההצעות שמבקשים להעביר תידחנה" אמר בראיון. "בוודאי שאני מצביע נגד, אנחנו נצביע נגד על הכל. אני נתתי וביקשתי מכל החברים להצביע נגד, כי המשמעות כאן שזאת וועידה היסטורית- מעולם לא קיימנו וועידה כשאנחנו שבעה מנדטים".

עוד ציין כי "אני מקווה מאד שתצא רוח טובה מהמקום הזה, שתאמר 'עד כאן, אי אפשר להמשיך ככה'".

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

1 תגובות
1
יוסי
10.01.19

איתן כבל צודק תצביעו נגד כי אם הם יקבלו עד 10 מנדטים זה אומר שאבי גבאי יכניס עוד 3 משורינים חברים שלו ואז לא ישאר מקום לחברי הכנסת , בבקשה תצביעו כמוני וכמו כבל נגד שיריונים.

הצטרפו אלינו