בתכנית "בוקר טוב" בגלי צה"ל הביאו את דבריה של ח"כ שולי מועלם (הימין החדש) אמש, (רביעי), בכנס לדיני ממונות ומשפט עברי בו אמרה:"זה מהות המאבק על כניסה של תורה לכל אלמנט בחיים שלנו. ומדינת ישראל כולה בעזרת ה' שתלך למקום הזה של מחויבות של תורה והלכה יותר ויותר".

האמירה הזו גררה מתקפה על מפלגת "הימין החדש" שמועלם הצטרפה אליה יחד עם בנט ושקד, בשל היותה מפלגה הפונה לחילונים ודתיים. יו"ר מרצ ח"כ תמר זנדברג: "לא נפלתי לגלות שהימין החדש הוא הימין הכי ישן שיש, גזען מסית ולא דמוקרטי, זה לא מפתיע שמי שניסו במשך שנים להחריב את הדמוקרטיה, לחנך מחדש את הילדים בביתי הספר ימשיכו לעשות את זה גם בלבוש החדש"

ח"כ אלעזר שטרן: "מדינת ישראל כולה, בעזרת השם, שתלך למקום של מחויבות לתורה והֲלָכָה יותר ויותר." לצערי הרב זה לא הפתיע אותי, אמירותיה של חברת הכנסת שולי מועלם אינן פליטת פה ולא הוצאו מהקשרן".

ח"כ שולי מועלם הגיבה לדברים: "מפיצי הספינים והשמועות, תחשבו טיפה לפני. מפלגת "הימין החדש" אכן מאחדת דתיים וחילונים, אבל זו מפלגת ימין. אל תנסו להדביק שמות ממחוזות השמאל".

ואילו מהימין החדש נמסר: מפלגת הימין החדש הוקמה על בסיס שותפות אמת בין דתיים לחילוניים. המסורת היהודית שייכת לכולם, כל עם ישראל. לתפיסה זו שותפה כמובן ח״כ שולי מועלם.