התגובה לשב"כ: יום לאחר שראש השב"כ נדב ארגמן התריע מפני "התערבות אפשרית של מדינה זרה" בבחירות הקרובות לכנסת, ברוסיה הגיבו היום (רביעי) לאזהרות הישראליות.

דובר הקרמלין דמיטרי פסקוב הבהיר בהצהרה רשמית כי "רוסיה לא מתערבת ולא מתכוונת להתערב בבחירות בשום מדינה בעולם". בעיתון הרוסי "איזווסטיה" דווח בנוסף כי פסקוב המליץ ל"לא לקרוא תקשורת ישראלית".

כזכור, אמש ארגמן אמר בכנס של אגודת הידידים באוניברסיטת תל-אביב כי מדינה זרה תתערב במערכת הבחירות הנוכחית בישראל, אך הדגיש כי שירות הביטחון הכללי נערך לאפשרות כזו. ארגמן אף ציין באותו כינוס את שמה של המעצמה הזרה, אך הוא נאסר לפרסום על ידי הצנזורה הצבאית. בתוך כך, ראש השב"כ לא ידע לומר בשלב זה לטובת או רעת מי תהיה ההתערבות בשלב זה.

בעקבות כך, ארגון שירות הבטחון הכללי הוציא הודעה רשמית, בה נאמר כי "למדינת ישראל וקהיליית המודיעין יש את הכלים והיכולות לאיתור, ניטור וסיכול של ניסיונות להשפעה זרה, במידה ויהיו כאלו. ביכולתה של מערכת הביטחון הישראלית לאפשר קיומן של בחירות דמוקרטיות וחופשיות במדינת ישראל".