קל וטעים: הסוד לנאגטס עוף שילדים אוהבים

הגיע הזמן שתגלו איך מכינים את כל הטוב הזה בבית: מתכון קל ופשוט לנאגטס עוף ותירס בציפוי פריך, שהילדים יאהבו ולא יפסיקו לבקש

קל וטעים: הסוד לנאגטס עוף שילדים אוהבים
  (צילום: שטארסטוק)

מתכון לנאגטס עוף ותירס

הגיע הזמן שתגלו איך מכינים את כל הטוב הזה בבית: מתכון קל ופשוט לנאגטס עוף ותירס בציפוי פריך, שהילדים יאהבו ולא יפסיקו לבקש

מצרכים:
500 גרם עוף טחון
1 קופסת שימורים (425 גרם) תירס
1 ביצה
2-3 כפות פירורי גריסיני
1 כף רוטב סויה בהיר
2 שיני שום, כתושות
1 בצל קלוף, מגורד דק דק
1/2 כפית מלח
לציפוי:
1 כוס קמח
2 ביצים L
פירורי גריסיני
שמן לטיגון
להגשה:
מיונז הולנדי / צ'ילי

אופן הכנה:
1. טוחנים את התירס בפולסים קצרים עד שחלק מהתירס טחונים וחלק עדיין שומרים על מרקמם.

2. מערבבים היטב בקערה בינונית את כל המצרכים לפי הסדר ברשימת המצרכים ומעבירים למקרר לחצי שעה לפחות.

3. ב-3 קערות שונות שמים: קמח, ביצים טרופות ופירורי גריסיני.

4. יוצרים קציצות עם ידיים רטובות, פוחסים אותן מעט לצורת נאגטס ומצפים בקמח.

5. טובלים בביצה ולאחר מכן מצפים בפירורי גריסיני.

6. יוצרים בצורה הזאת את כל הנאגטס ומניחים על מגש עם נייר אפייה. מעבירים למקרר לחצי שעה (אם ממהרים אפשר לוותר על השלב הזה אבל הוא עוזר לייצב את הקציצה).

7. מטגנים מ-2 הצדדים עד הזהבה בשמן בגובה 1/2 ס"מ או אופים בתנור עם מעט תרסיס שמן מתחת לנאגטס ומעליהם.

8. מגישים עם רוטב צ'ילי מתוק או מיונז

בתאבון!

=================

המתכון באדיבות המותג מאסטר שף

תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע