סורגים שבת: מתכון למרק בשר חלומי

מה צריך יותר ממרק בשר עשיר בשבת של חורף? עזבו את הדגים והעוגות, מרק בשר הוא הדבר שאתם באמת צריכים לעונג שבת אמיתי- צפו עכשיו במתכון 

סורגים שבת: מתכון למרק בשר חלומי
  (צילום: שאטרסטוק)

מתכון למרק בשר וירקות 

מה צריך יותר ממרק בשר עשיר בשבת של חורף? עזבו את הדגים והעוגות, מרק בשר הוא הדבר שאתם באמת צריכים לעונג שבת אמיתי- צפו עכשיו במתכון

מצרכים:

1.5 ק"ג בשר גולש, חתוך לקוביות
2 בצלים גדולים, קצוצים
6 גזרים, קלופים וחתוכים לרבעים
2 כוסות חומוס, מושרה ומסונן / חומוס משימורים, שטוף ומסונן
1 כף כמון
מלח ופלפל שחור
4 עלי דפנה
6 כדורי פלפל אנגלי
3 ליטר מים
4 כפות שמן

אופן ההכנה:

1. בסיר בנוני ועמוק, מחממים שמן ומטגנים את הבצל הקצוץ במשך 2 דקות

2. מוסיפים את רבעי הגזרים, עלי הדפנה, הפלפל האנגלי והכמון ומערבבים יחד

3. לאחר מכן מוסיפים את קוביות הבשר והחומוס, מתבלים במלח ופלפל שחור ויוצקים את המים על הכל.

4. מכסים ומבשלים במשך 3 שעות על אש נמוכה

שבת שלום!

 

תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו
תגובה אחת מיין לפי
1
מתכון למרק
הודיה | 02-01-2019 22:46
מתי מוסיפים את החומוס ????