הפרקליטות הגישה לבית המשפט המחוזי בירושלים בקשה לתיקון כתב האישום שהוגש לאחרונה בעניין רונאל פישר ורות דוד. ויורה על הוספת אישום של שיבוש מהלכי משפט נגד רות דוד.
הסעיף מתווסף לשלושה אישומים בדבר שיבוש מהלכי משפט המיוחסים כבר לרות דוד בכתב האישום המקורי. כזכור, המשפט נגד רות דוד נמצא בשלבי ההוכחות וכבר העידו בו עדים מרכזיים. המשפט ממשיך להתנהל וצפויים להשמע עדים נוספים במסגרת פרשת התביעה.
על פי הבקשה, לאחרונה, בנובמבר 2018 במהלך חקירתו הנגדית של העד ששון חי, הציג רונאל פישר לבית המשפט מסמכים הנוגעים לתביעה אזרחית אשר הגישו העד חי ואחרים. במסמכים נטען, בין היתר, כי רונאל פישר ורות דוד שיבשו מהלכי משפט בנוגע לגיסו של ששון חי, זוהר בוצ'ן.
על פי הנטען במסמכי התביעה האזרחית, הנאשמים פישר ודוד הזהירו את לימור בוצ'ן, אשתו של זוהר בוצ'ן, במסגרת פגישה בה נכחו שלושתם, בדבר מעצרים הצפויים להיערך כחלק מחקירת פרשת "מי אביבים". על פי הנטען, באותה פגישה פישר ודוד אף הנחו אותה לדאוג שזוהר בוצ'ן יטוס לחו"ל כדי שלא ניתן יהיה לעוצרו, ובעקבות זאת נטען כי זוהר בוצ'ן אכן יצא לחו"ל.
לאור ההתפתחות האמורה, שהביאה לידיעת התביעה מידע חדש הנוגע לרות דוד שלא היה ידוע לתביעה או למשטרה קודם לכן, בוצעה השלמת חקירה נקודתית ביחס לאמור. כעת, לאחר ביצוע השלמת החקירה, ומכיוון שלדעת התביעה נאספו די ראיות המצדיקות להאשים את רות דוד באישום נוסף, מבקשת הפרקליטות את תיקון כתב האישום.
מה דעתך בנושא?
3 תגובות
1 דיונים
עמוס
יד רוחצת יד בבתי המשפט. כל התביעות נגד אנשי משפט, שופטים ופרקליטים, נסגרו ''מחוסר ענין לציבור''
12:12 02.01.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
התמים
כמה שטויות יכולים טוקבקיסטים לכתוב. תיק שמוגש לבית המשפט עם כתב אישום לא יכול להיסגר מחוסר עניין לציבור. הבורות פשוט מדהימה. שטיפת המוח של ביבי וחבר מרעיו מצליחה לטמטם חלק ניכר מהציבור הרחב, הבוחר להאמין לפוליטיקאים מושחתים ולא לפקוח עיניים.
21:45 02.01.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
ליאת דוידוביץ
כל הכבוד לה
11:36 02.01.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר