מבזקים
סרוגים

סיון רהב מאיר קיבלה הצעה להצטרף לבית היהודי

אשת התקשורת והטלויזיה הפופולרית, סיון רהב- מאיר, סירבה להצעות של הבית היהודי והאיחוד הלאומי להצטרף לשורותיהן: "לא הכיוון שלי"

כ"ג טבת התשע"ט
סיון רהב מאיר קיבלה הצעה להצטרף לבית היהודי
סיון רהב מאיר קיבלה הצעה להצטרף לבית היהודי צילום: (צילום: יונתן זינדל/ פלאש90)

48 שעות חלפו מאז המפץ בימין במסגרתו הודיע נפתלי בנט על פרישתו מהבית היהודי, יחד עם איילת שקד ושולי מועלם, ובבית היהודי מנסים לאתר דמות פופולרית בכדי לשקם את תדמית המפלגה.

על פי הדיווח של אבישי גרינצייג ב'מעריב', בכירים במפלגת הציונות הדתית פנו לעיתונאית ואשת התקשורת סיון רהב מאיר בהצעה להצטרף לשורות המפלגה. עוד עולה מהדיווח כי גם באיחוד הלאומי נקטו בצעד דומה. שתי המפלגות נתקלו בסירוב מצידה של רהב- מאיר.

"אכן קיבלתי כמה שיחות מאז מוצאי שבת, תודה, זה מאוד מחמיא, אבל זה לא הכיוון שלי", מסרה. כזכור, גם בבחירות הקודמות קיבלה רהב- מאיר הצעה להצטרף לבית היהודי וסירבה. בעלה, העיתונאי ידידיה מאיר קיבל הצעה להצטרף למפלגת יחד בראשות אלי ישי, וסירב אף הוא.

ההצעה של הבית היהודי לרהב- מאיר מגיעה ככל הנראה על רקע עזיבתן של שקד ומועלם שמותירה את מפלגת הציונות הדתית ללא יצוג נשי. בימים הקרובים תקבל הנהלת המפלגה החלטות בנוגע לדמות שתעמוד בראשה ותחליט מה יהיה אופן שיבוץ המועמדים ברשימה, ועדה מסדרת או פריימריז.

איילת שקד הבית היהודי המפץ הסרוג מפץ בימין