חדשות

תיעוד: המצוד אחר המחבל מגבעת אסף. צפו

כשלושה שבועות אחרי פיגוע הירי הרצחני בגבעת אסף, גם הלילה נמשך המצוד אחרי המחבל הערבי שרצח את לוחמי צה"ל יוסף כהן ויובל מור יוסף הי"ד. צפו בתיעוד מפעילות כוחות הבטחון

תיעוד: המצוד אחר המחבל מגבעת אסף. צפו
מצוד
מצוד

כשלושה שבועות אחרי פיגוע הירי הרצחני בגבעת אסף, גם הלילה (שני) נמשך המצוד אחרי המחבל הערבי שרצח את לוחמי צה"ל יוסף כהן ויובל מור יוסף הי"ד.

כוחות רבים של צה"ל, מגב ושב"כ, פעלו במרחב הכפרים שבחטיבה המרחבית 'בנימין' במסגרת המשך המרדף אחר המחבל שהיה גם חלק מתשתית טרור של חמאס באיזור בנימין אשר מולה בוצעו על ידי כוחות הביטחון מספר מעצרים במהלך השבועות האחרונים.

במהלך הפעילות נסרקו מוקדים רבים בשטחים פתוחים ובנויים וכן נעצרו מספר חשודים מהכפרים השונים.

בנוסף, במהלך הפעילות התפתחה הפרת סדר שכללה השלכת בקבוקי תבערה ויידוי אבנים לעבר הלוחמים שהגיבו באמצעים לפיזור הפגנות. אין נפגעים לכוחותינו. כחלק מהפעילות מתבצע כתר נושם על הכפר 'כובר' הכולל חסימות של צירים מרכזיים ובידוקים בכניסות וביציאות.

מצה"ל נמסר כי "צה״ל ימשיך לפעול למען בטחון התושבים במרחב ובמאמץ לסיכול הטרור".

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הניתוחים, הפרשנויות והסיפורים החמים, מוגשים בצורה מעמיקה וממוקדת ישר למייל

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

תגובות