מבזקים
סרוגים

אחרי שבועות של שקט: הטרור חזר לעוטף עזה

אחרי מספר שבועות של שקט יחסי, הבוקר התחדשה מתקפת טרור הבלונים על ישובי עוטף עזה כאשר באחד הישובים אותר צרור בלונים החשודים כבלוני תבערה

גיא עזרא | חדשות סרוגים
כ' טבת התשע"ט
אחרי שבועות של שקט: הטרור חזר לעוטף עזה
אחרי שבועות של שקט: הטרור חזר לעוטף עזה צילום: (צילום: דוברות המשטרה)

אחרי מספר שבועות של שקט הטרור חוזר לעוטף עזה. הבוקר (שישי) הוזעקו שוטרים וחבלני משטרה לאחר שקיבלו דיווח על בלון חשוד כבלון תבערה באחד הישובים במועצה האיזורית שדות נגב. חבלן משטרה שהגיע למקום טיפל בבלונים.

בעקבות כמו מה שנראה חידוש טרור הבלונים במשטרה קוראים לציבור לנקוט במשנה זהירות בכל הקשור לחפצים חשודים מעין אלו – בלונים ועפיפונים, העלולים להכיל בקרבם חומר נפץ ו/או חומרי בעירה העלולים לסכן את שלום הציבור, ובדגש על הסברה לילדים בדבר הסכנות הטמונות בפריטים הנמצאים בשטח ושאינם מוכרים.

מהמשטרה נמסר כי "בכל איתור של חפץ חשוד יש לדווח למוקד 100 של משטרת ישראל ולהותיר את הטיפול בחפץ החשוד לשוטרי וחבלני משטרת ישראל".

בלון תבערה משטרת ישראל עוטף עזה שדות נגב