חדשות

"נתניהו הפקיר את מפתחות הכניסה לעם היהודי"

חבר הכנסת אלעזר שטרן, ניצל את נאומו במליאת הכנסת בכדי לתקוף את ראש הממשלה, בנימין נתניהו, בעקבות בקשת המדינה מבג"צ לדחות את מתן תשובתה לסוגיית הגיור בחצי שנה

((צילום: הדס פרוש/פלאש90))

חבר הכנסת אלעזר שטרן, ניצל את נאומו הערב (שני) במליאת הכנסת בכדי לתקוף את ראש הממשלה, בנימין נתניהו, בעקבות בקשת המדינה מבג"צ לדחות את מתן תשובתה לסוגיית הגיור בחצי שנה.

"ביום הזה, שמדינת ישראל ביקשה מבג"צ ארכה של חצי שנה בסוגיית הגיור, קשה לי להאמין לאחריות של ראש הממשלה", אמר שטרן.

לדבריו: "ראש הממשלה יודע כמוני, שאם לא נפתור את סוגיית הגיור, מדינת ישראל תאבד ממשמעותה כמדינה יהודית ודמוקרטית. ראש הממשלה יודע כמוני, ועכשיו כשר ביטחון הוא יודע את זה עוד יותר טוב, שיש לנו בצה"ל, בסדיר ובמילואים ובכל היחידות, בכל התפקידים, עשרות אלפי חיילים וחיילות, קצינות וקצינים שמדינת ישראל לא מכירה ביהדותם – והם מוכנים למות בשבילה".

"ראש הממשלה הפקיר את מפתחות הכניסה לעם ישראל בידי אנשים שחלקם בכלל מתנגדים לקיום שלה כמדינה דמוקרטית ואפילו לא מוכנים להיות חלק מהממשלה שלה", אמר שטרן והוסיף כי "כל יום נולדים בישראל 15 תינוקות שאינם רשומים כיהודים. המשמעות של דחייה של חצי שנה למתן תשובה לבג"צ היא לא באמת כי ראש הממשלה רוצה להתכונן ולמצוא פתרון. ראש הממשלה משחק עם בג"צ ומשחק איתנו ומשחק עם עתידה של מדינת ישראל כמדינה יהודית ודמוקרטית".

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

3 תגובות
3
א
17.12.18

לכתבה דעות פסולות וצבועות. חילול השם. רוצה להכניס רפורמים חופשי למדינה ועוד לקרוא לה יהודית. מספיק עם השינאה לדת ולחרדים! זה מה שבאמת מניע אותו ואת המפלגה שלו שיש שם כמה דתיי מחמד. מדינה יהודית לא נמדדת מכמות התרומה למדינה עם כל הכבוד אלא מההליכה אחר האימא בלבד וגיורים אמיתיים נוהגים בהתאם לכללי ההלכה שהונהגו על ידי גדולים בישראל בכל הדורות ואלה הנחו כיצד להנהיג את הגיורים בדורות הבאים.

הצטרפו אלינו