יו"ר יש עתיד, יאיר לפיד, התייחס היום (שני) ליחסים בינו לבין ראש הממשלה בנימין נתניהו והסביר מה התרחש בשיחה שתועדה במליאת הכנסת ביניהם בשבוע שעבר.
"זו הייתה הפעם הראשונה שניהלתי איתו שיחה אישית מזה שנתיים" אמר בתשובה לשאלתה של כתבת 'וואלה' טל שלו. "דיברנו על זה שהוא רצה לקחת את חיים ילין לברזיל, ואני לא הסכמתי. אמרתי 'אין קיזוזים, אתם תשבו פה ותילחמו". עם זאת, לפיד הוסיף וציין כי הוא "שומר על יחסים אדיבים עם ראש ממשלת ישראל. זה נראה לי חלק מתרבות פוליטית נכונה".
יו״ר יש עתיד לפיד מנסה להסביר ל@talshalev1 על מה הסתחבק עם נתניהו במליאה בשבוע שעבר pic.twitter.com/TScHHQkP0n
— דפנה ליאל (@DaphnaLiel) 17 בדצמבר 2018
במקביל, לפיד גם התייחס למצב הביטחוני הרעוע שהתבטא בגל הפיגועים בבנימין. "אני רוצה להגיד משהו מפה לממשלת ישראל : אני בעד הריסת בתי מחבלים – איפה הייתם עד עכשיו? אני בעד גירוש משפחות מחבלים שמעורבות בטרור – איפה הייתם עד עכשיו? אני בעד מהלך מדיני מעמדת כוח – איפה הייתם עד עכשיו?" שאל.
לטענתו, "הממשלה הזו טובה רק בדבר אחד- במסיבות עיתונאים. ראש הממשלה, עבר לגור בצפון בתוך היוניקלו שלו. אף תושב איו"ש לא זוכר איך הוא נראה, אף תושב בעוטף עזה לא זוכר איך הוא נראה, שם הוא לא עושה מסיבות עיתונאים כי הוא בא רק כשזה נראה כמו הצלחה, לכישלונות אף אחד לא מגיע".
מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים