בעוד בליכוד תוקפים את מינוי של רג'א זעאתרה לסגן ראשת העיר בחיפה, בבית היהודי נשארים לשבת עימו בקואליציה. חה"כ בצלאל סמוטריץ' קרא מנגד: "הבית היהודי בחיפה לא יכול לשבת יום אחד בקואליציה עם סייען הטרור וה BDS".

בחשבון הטוויטר שלו כתב כי "אני אמנם במפלגת האיחוד הלאומי ולא בבית היהודי אבל אנחנו ברשימה משותפת לכנסת ולכן חובתי המוסרית לומר דברים ברורים".  והוסיף כי הוא סמוך ובטוח שזו ההנחיה שתצא מהנהגת המפלגה.

אתמול התקשר ראש הממשלה נתניהו לראש עיריית חיפה עינת קליש במטרה לשכנע אותה למנוע את מינויו של סגן ראש העיר שתומך בחמאס וחיזבאללה.

כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .

צילום: סרוגים

כזכור, יו"ר מפלגת חד"ש בחיפה וראש מערך ההסברה של הרשימה המשותפת לשעבר עתיד להימנות לסגן ראש העיר בקואליציה החדשה בחיפה למשך חצי קדנציה ויכהן בתפקיד ברוטציה עם יו"ר סיעת מר"צ בעיר.

בימים האחרונים פורסמו פרטים על פועלו של זעאתרה ועל תמיכתו המוצהרת בארגון הטרור חמאס, ועל קריאות שהצהיר נגד מדינת ישראל.