הערב זה קורה במדריד. לאחר שני משחקים שנדחו בגלל מבול גשם ואלימות של האוהדים, ולאחר כל הדיווחים על השחיתות בכדורגל בדרום אמריקה, הגמר הגדול מגיע למדריד.
שתי הקבוצות: ריבר פלייט ובוקה ג'וניורס במאבק על אליפות דרום אמריקה, באצטדיון סנטיאגו ברנבאו.בוקה כבר טוענת שהגומלין הזה לא אמור להיערך בכלל, ואם היא תפסיד היא כנראה תפנה לבית המשפט.
כזכור במשחק הראשון שנדחה בגלל מבול של גשם, המשחק הסתיים בתיקו 2:2, ומשחק הגומלין שהיה אמור להתקיים ב-24 בנובמבר נדחה לאחר שהאוהדים של ריבר המארחת תקפו את האוטובוס של שחקני בוקה ופצעו את שחקניה. האוהדים התפרעו באלימות גם אל מול המשטרה שניסתה למתן את ההשתוללות.
אוהדי שתי בקבוצות כבשו את מדריד והרחובות מתמלאים בצבעי היריבות, שאולי סוף סוף יכריעו מי האלופה ומי תזכה בגביע.
📸Así está la #fanzone de Boca Juniors en Madrid #Radioestadio pic.twitter.com/XyoEi5J7wN
— Radioestadio (@Radioestadio) 9 בדצמבר 2018
Fan Fest de #Boca #BocaCopaMadrid #BocaNoDuerme #BocaNoDuermeMas #Superfinal #SuperClásico #XeneizeUnicoGrande @BocaJrsOficial pic.twitter.com/1MNResUt8w
— PACHI SOLIS Boca Jrs (@pachi_solis) 9 בדצמבר 2018
In preparation for tomorrow's match! #CopaLibertadores #RiverPlate #BocavsRiver pic.twitter.com/cLUIP9cGUy
— Ahmed Kayyal (@KayyalAhmed) 8 בדצמבר 2018
Así fue el banderazo de los hinchas de #RiverPlate en Madrid. A horas de la final contra Boca. Emocionante!!
— Millonarios Unidos (@MilloUnidos) 9 בדצמבר 2018
מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים