מבזקים
סרוגים

כתב אישום נגד הנערים ששדדו באכזריות קשישה

כתב האישום יוגד בגין עבירות שוד בנסיבות חמורות. על פי הפרסומים הנערים תקפו אישה נוספת שבוע שעבר וכי אין זו הפעם הראשונה בה הסתבכו בפלילים

כ' כסלו התשע"ט
כתב אישום נגד הנערים ששדדו באכזריות קשישה

כתב אישום הוגש היום (רביעי) כנגד ארבעת הנערים בני 16-17 שחטפו תיק בכוח מקשישה. פרקליטות מחוז מרכז (פלילי) הגישה לבית המשפט המחוזי כתב אישום בגין עבירות שוד בנסיבות מחמירות.

כזכור, לפני שבוע, אחד הנאשמים חטפו בכוח הנאשמים תיק מידה של הקשישה, רלי שמש בת ה-76, וברח עם שאר הנאשמים. באחד הרחובות הסמוכים, פתחו הנערים את התיק ולקחו מתוכו את הכסף וכרטיס האשראי ולאחר מכן השליכו את התיק, כאשר בהמשך אף ניסו לרכוש באמצעות הכרטיס סיגריות.

מעוצמת חטיפת התיק, הקשישה נפלה והוטחה בחוזקה על הכביש. מעשה השוד תועד במצלמות האבטחה.

 

בחקירת המשטרה הודו הנערים שתכננו את השוד והביעו חרטה. ההורים של אחד מהם אמרו: "הם ילדים טובים והמעשה הפתיע אותנו. זה לא מתאים להם, קיווינו שהאישה תהיה פה כדי שנבקש ממנה סליחה".

לפי כתב האישום שהוגש על ידי עו"ד חגית זכאי סלע, נגרמו לקשישה חבלות והיא נזקקה לטיפול רפואי בבית החולים.

הבוקר פורסם באולפן "חדשות הבוקר" בערוץ 12 כי על פי החשד הנערים תקפו אישה נוספת בהרצליה.

כפר סבא כתב אישום קשישה שוד