רגע לפני שיצא למסעדות: בשר בשלבי רקבון אותר בי-ם

הבשר שנתפס היה בשלבי ריקבון מתקדמים, שלא אוכסן בטמפרטורות הנדרשות, ללא פיקוח  וללא תנאים סניטאריים בסיסיים. הבשר נארז בקרטונים ונתפס דקות ספורות בלבד לפני שנשלח למסעדות ברחבי העיר

רגע לפני שיצא למסעדות: בשר בשלבי רקבון אותר בי-ם
  (צילום: אגף האכיפה והשיטור עיריית ירושלים)

צוות  אגף האכיפה והשיטור 'מרחב קדם' והשירות הווטרינרי של עיריית ירושלים החרימו היום (שלישי) בשכונת ג'אבל מוכאבר למעלה מטון בשר לא ראוי למאכל במשחטה פיראטית. המשחטה נתגלתה בזכות ערנותו של אחד הפקחים במהלך ביקורת שגרתית של עובדי  אגף האכיפה והשיטור העירוני במקום.

(צילום: אגף האכיפה והשיטור עיריית ירושלים)

בכמות הבשר שנתפס נתגלה בשר בשלבי ריקבון מתקדמים, שלא אוכסן בטמפרטורות הנדרשות, ללא פיקוח  וללא תנאים סניטאריים בסיסיים. הבשר נארז בקרטונים ונתפס דקות ספורות בלבד לפני שנשלח למסעדות ברחבי העיר.

(צילום: אגף האכיפה והשיטור עיריית ירושלים)

צוות השיטור העירוני  הזעיק את מפקחי השירות הווטרינארי שהחרימו את הבשר באופן מיידי. בעקבות הממצאים במקום, פועל אגף האכיפה והשיטור העירוני בשיתוף השירות הווטרינארי להוצאת צו סגירה למקום.

(צילום: אגף האכיפה והשיטור עיריית ירושלים)

מהשירות הווטרינארי נמסר כי "בשר אשר אינו מטופל ע"פ הוראות משרד הבריאות, מסוכן ואינו ראוי למאכל אדם וקיימת בו סכנה להצטברות חיידקים ובקטריות אשר עלולות לגרום למחלות ולהרעלות".

תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע
2 תגובות - 2 דיונים מיין לפי
1
הולך למסעדות ללא פיקוח
אלכס | 27-11-2018 20:12
2
בשר טריפה למהדרין
שמעון | 28-11-2018 11:39
מעניין לאיזה מסעדות זה נכנס, בעבר ובהווה?