הרמטכ״ל גדי אייזנקוט ותת אלוף עופר וינטר ייפגשו היום (שלישי) ברקע רצונו של ראש הממשלה נתניהו להשאירו כמזכירו הצבאי כחלק מכניסתו לתפקיד שר הביטחון.
התפטרותו של שר הביטחון לשעבר ליברמן מובילה לסיבוכים נוספים: בעוד לראש הממשלה נתניהו יש מזכיר צבאי, את תת האלוף אבי בלוט במשרד ראש הממשלה, הוא מעוניין להשאיר בתפקידו גם את המזכיר הצבאי של ליברמן, עופר וינטר.
אך לפי הדיווח אמש בערוץ עשרים, בצה"ל בודקים את היתכנות התפקיד של שני המזכירים הצבאיים.
נזכיר, כי רק לאחרונה לא קיבל וינטר פיקוד על אוגדה, והרמטכ"ל גם הטיל וטו על מינויו למזכיר הצבאי לראש הממשלה, אך לבסוף מונה כמחליפו בתפקיד של תת-אלוף יאיר קולס שפרש לאחר חמש השנים האחרונות, ו- 31 שנות שירות בצבא.
כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .
תגובת דובר צה״ל: ״עופר וינטר הוא קצין ולוחם עתיר זכויות שמתפקד כמזכ״צ שר הביטחון מזה חודש. לאור התפטרות שר הביטחון ומילוי התפקיד על ידי ראש הממשלה אופן פעילות המזכירות הצבאית יסוכם בימים הקרובים לאחר עבודת מטה".
מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים